Komentara: 12
Pregleda: 4358
Video
Foto

Rekonstruisana dva sportska terena

20.08.2020. u 14:45h
Izvor: Subotica.com
Subotički đaci, ali i svi ljubitelji sporta, basket sada mogu da igraju na dva obnovljena sportska terena – u dvorištu OŠ „Kizur Ištvan“ i u Malom Bаjmoku, u Fočanskoj ulici.
Rekonstruisana dva sportska terena

Košarkaški teren u OŠ „Kizur Ištvan“ je godinama bio u lošem stanju, a sada je obnovljen zajedničkim ulaganjima Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu i Grada Subotice u iznosu od milion dinara.

Rekonstruisana dva sportska terena

Nemanja Simović

Rekonstruisana dva sportska terena

Teren u OŠ "Kizur Ištvan"

- Ovo je treći teren u dvorištu škole koji je obnovljen. Košarkaški teren je sada dobio tartan podlogu, koja umnogome olakšava nastavu fizičkog vaspitanja i smanjuje opasnost od povreda - objašnjava Nemanja Simović, član Gradskog veća zadužen za oblast sporta i omladine. - JP za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje asfaltirao je ulicu koja vodi do škole, uređen je prilaz i zahvaljujem im se na razumevanju i saradnji, kada je u pitanju razvoj sportske infrastrukture u gradu. Ono što je očigledno, jeste da nedavno održani izbori za nas nisu bila nikakva crvena linija da zaustavimo svoje aktivnosti, šta više, inteziviramo ih i u narednom periodu ćemo se potruditi da završimo što više započetih i realizujemo nove projekte.

Teren u Malom Bajmoku obnovljen je sredstvima iz gradskog budžeta u iznosu od 2,2 miliona dinara.

Rekonstruisana dva sportska terena

Predrag Radivojević

Rekonstruisana dva sportska terena

Teren u Fočanskoj ulici

- Postavljeno je 500 kvadratnih metara tartan podloge, zamenili smo rekvizite, koševe, table i obruče. To je samo nastavak našeg opredeljenja da svake godine uredimo teren u bar jednoj mesnoj zajendici - podseća Predrag Radivojević, direktor JP za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje, dodajući da su prošle godine uređeni tereni u Novom Žedniku. - Naše preduzeće intezivira radove u ovim letnjim mesecima na asfaltiraranju i rehabilitaciji ulica. Prošle nedelje smo završili potez od Jo Lajoša do Pazinske ulice u dužini od 500 metara, što je bio dugogodišnji problem stanovnika Prozivke. U naredniim mesecima planiramo da uradimo ulice oko Gimnazije, odnosno Petefi Šandora, Ištvana Sečenjija, Trg Jakaba i Komora, Trg Sinagoge, kao i Gorenjsku ulicu u Dudovoj šumi.

Terenima će se najviše obradovati mladi, ljubitelji sporta, koji slobodno vreme provode među obručima.

Rekonstruisana dva sportska terena

Dejan Anđelović, direktor OŠ "Sečenji Ištvan"

- U našoj školi uče mnogi vrhunski sportisti, pravi smo rasadnik talentovanih đaka koji posle odlaze u mnoge sportske klubove. Zato se trudimo da im pružimo maksimalne uslove za negovanje i razvoj sporta - ističe Dejan Anđelović, direktor OŠ „Kizur Ištvan“. - Postavljena tartan podloga ne samo što lepo izgleda, nego i čini da igranje basketa bude i bezbedno.

Rekonstruisana dva sportska terena

Teren u Fočanskoj ulici

Izvor: Subotica.com

Novi košarkaški teren u dvorištu OŠ "Kizur Ištvan"

Novi košarkaški teren u dvorištu OŠ "Kizur Ištvan" Novi košarkaški teren u dvorištu OŠ "Kizur Ištvan" Novi košarkaški teren u dvorištu OŠ "Kizur Ištvan" Novi košarkaški teren u dvorištu OŠ "Kizur Ištvan" Novi košarkaški teren u dvorištu OŠ "Kizur Ištvan" Novi košarkaški teren u dvorištu OŠ "Kizur Ištvan" Novi košarkaški teren u dvorištu OŠ "Kizur Ištvan" Novi košarkaški teren u dvorištu OŠ "Kizur Ištvan"
Pogledaj ostale fotografije

Renovirani košarkaški teren u Fočanskoj ulici u Malom Bajmoku

Renovirani košarkaški teren u Fočanskoj ulici u Malom Bajmoku Renovirani košarkaški teren u Fočanskoj ulici u Malom Bajmoku Renovirani košarkaški teren u Fočanskoj ulici u Malom Bajmoku Renovirani košarkaški teren u Fočanskoj ulici u Malom Bajmoku Renovirani košarkaški teren u Fočanskoj ulici u Malom Bajmoku Renovirani košarkaški teren u Fočanskoj ulici u Malom Bajmoku Renovirani košarkaški teren u Fočanskoj ulici u Malom Bajmoku Renovirani košarkaški teren u Fočanskoj ulici u Malom Bajmoku
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 3 godine i 7 meseci
Komentara: 12
Pregleda: 4358
Povezane teme

nemanja simović

OŠ Kizur Ištvan

sređivanje sportskih terena

predrag radivojević

obnova terena

dejan anđelović

sportski tereni

tartan podloga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.