Komentara: 1
Pregleda: 938

"Re/connect" - objavljen poziv namenjen mladima koji žele da predstave svoju generaciju

25.04.2023. u 11:00h
Izvor: Subotica.com
Udruženje građana "Klara i Rosa" objavilo je poziv subotičkim srednjoškolcima za učešće u programu "Re/connect" koji im omogućava da iskažu svoju kreativnost kroz različite forme umetničkog izražavanja.
"Re/connect" - objavljen poziv namenjen mladima koji žele da predstave svoju generaciju

Poziv je otvoren do 1. oktobra i namenjen je svim mladima od 15 do 19 godina.

Dajemo mogućnost našim mladim sugrađanima da se izraze na različite načine, odnosno kroz crteže, fotografiju, mogu nešto da sašiju, da snime i montiraju, napišu, otpevaju ili otplešu. Tema su upravo mladi, njihove želje, talenti, uspesi, izazovi. Cilj nam je da upoznamo njihovu generaciju, da  vidimo koji su njihovi problemi i želje i da se povežemo sa mladima, otud i naziv programa "Re/connect" - objašnjavaju iz UG "Klara i Rosa" - Tinejdžersko doba je vrlo izazovno, a umetnost im pruža mogućnost da sve to što ih muči kanališu u nešto pozitivno i lepo.

Radove i audio-vizuelne zapise mladi mogu poslati na mejl klarairosa@gmail.com ili predati lično u prostorijama UG "Klara i Rosa" na adresi Petefi Šandora broj 15 (radnim danima od 10 do 14h).

- Svi mladi koji budu učestvovali dobiće poklon, a njihovi radovi će biti prezentovani Subotičanima u okviru nekog od naših projekata. Važno je naglasiti da poziv upućujemo svim srednjoškolcima iz Subotice koji mogu slati radove na svim jezicima sredine - navode realizatori projekta "Re/connect".

Poziv se sprovodi u okviru projekta "InterAct" Udruženja "Klara i Rosa", koji je podržan od strane Vlade Švajcarske.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 1 nedelju
Komentara: 1
Pregleda: 938

Povezana vest

Povezane teme

udruženje građana klara i rosa

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.