Komentara: 5
Pregleda: 2570

Razgovor sa autorima izložbe o subotičkim fasadama sutra u Savremenoj galeriji

23.09.2018. u 16:00h
Izvor: Subotica.com
Razgovor sa autorima izložbe o subotičkim fasadama sutra u Savremenoj galeriji

U okviru obeležavanja Dana evropske baštine, u Savremenoj galeriji Subotica će sutra, 24. septembra, biti održan razgovor sa Gaborom Demeterom i Željkom Vukelićem, autorima izložbe "Subotičke fasade: crteži i fotografije u ogledalu prošlosti", koja je otvorena u okviru programa proslave Dana grada.

Razgovor sa autorima, koji je početi u 18 časova, vodiće dr Leda Šiling, direktorka Međuopštinskog zavoda za zaštitu spomenika kulture u Subotici i Miroslav Jovančić, kustos Savremene galerije Subotica.

Gabor Demeter i Željko Vukelić su značajni deo svojih karijera posvetili očuvanju kulturne baštine našeg grada, radeći u Međuopštinskom zavodu za zaštitu spomenika kulture u Subotici, a njihova izložba tematizuje subotičke fasade, iz perspektive arhitekte i fotografa, reflektujući tako istoriju našeg grada u savremenom trenutku.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 7 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 2570

Povezana vest

Povezano dešavanje

Povezane teme

savremena galerija subotica

razgovor sa umetnicima

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.