Komentara: 40
Pregleda: 21693

Rasprodaja neisporučenih pošiljki završena za manje od sat vremena, većina zainteresovanih ostala nezadovoljna

29.10.2020. u 13:06h
Izvor: Subotica.com
Roba iz neisporučivih poštanskih pošiljki kojima je istekao rok čuvanja prodavala se danas u Pošti 1, u Prvomajskoj ulici. Iako je početak prodaje bio najavljen za 11 časova, već nešto posle 10 časova počeli su da se stvaraju redovi, što govori koliko je bilo veliko interesovanje za ovu robu.
Rasprodaja neisporučenih pošiljki završena za manje od sat vremena, većina zainteresovanih ostala nezadovoljna

Pred kupcima se našlo nešto više od četiri stotine artikala, čije cene su se kretale od jednog dinara, koliko je koštao "čin sa imenom", pa do 3.000 dinara za komplet šerpi. Među artiklima našli su se auto delovi, bižuterija, razna trikotaža, igračke, knjige, naočari, nintendo, epilator, punjači, satovi, ranci, solarne lampe, parfemi, garderoba...

Iako se očekivalo da će se prodaja realizovati u skladu sa protivepidemiološkim merama koje su na snazi protiv širenja zaraze korona virusom, nažalost to se nije desilo. Nakon tridesetak minuta od zvaničnog početka prodaje, mnogi građani su se, razočarani, počeli razilaziti.

Dok je većina došla da kupi nešto što ih interesuje, jedna sugrađanka je strpljivo čekala u redu kako bi eventualno pronašla svoj paket koji joj nije usporučen.

- Ja ustvari ne želim ništa da kupim, ali se nadam da ću pronaći ono što mi nikada nije isporučeno. Nisam baš sigurna da ako je to to, da ću prva doći do toga - razočarano zaključuje Subotičanka ispred koje je bilo oko pedesetak osoba.

Oni koji su se našli u prvim redovima, mogli su da budu i najzadovoljniji, jer se činilo da su za sebe probrali najbolje artikle, te je tako jedna gospođa uspela da pazari desetak trenerki, dukseva i još po koju sitnicu. Inače, cene trenerki i dukseva su se kretale u rasponu od 50 do 200 dinara.

Mnogi nisu bili te sreće, štaviše, vidno razočarani su odustali, videvši da je najzanimljivije već razgrabljeno.

- Džabe smo stajali u redu, nema ništa, sve su razgrabili - prokomentarisao je jedan sugrađanin pri izlasku iz prostorije, u kojoj su bili izloženi predmeti, a u kojoj je bilo svega, samo ne poštovanja protivepidemioloških mera, iako su radnici pošte insistirali na nošenju maski, što je većina građana poslušala.

Red zainteresovanih građana počeo je da se formira još nešto posle 10 časova, a protezao se od glavnog ulaza Pošte 1 do administrativne zgrade u Prvomajskoj ulici.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 4 meseca
Komentara: 40
Pregleda: 21693

Povezana vest

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.