Komentara: 26
Pregleda: 11261

Raspisani konkursi za izbor direktora 14 javnih preduzeća

12.09.2014. u 18:05h
Izvor: Subotica.com
Lokalna samouprava objavila je danas konkurse za izbor direktora 14 javnih i komunalnih preduzeća. Rok za podnošenje prijava je 30 dana. Konkursi se, između ostalih, nalaze na zvaničnoj internet stranici Grada Subotice
Raspisani konkursi za izbor direktora 14 javnih preduzeća

Na zvaničnoj internet prezentaciji Grada objavljeni su javni konkursi za izbor direktora Javnih preduzeća: Čistoće i zelenila, Dimničara, Direkcije ze izgradnju grada, Palić-Ludaša, Parkinga, Subotičkih pijaca, Pogrebnog, Privredno tehnoloških parkova, Stadiona, Suboticagasa, Subotica-transa, Subotičke toplane, Vodovoda i kanalizacije, Radio Subotice.

Pravo na podnošenje prijave na javni konkurs imaju kandidati koji, pored opštih uslova propisanih odredbama Zakona o radu, ispunjavaju i niz drugih uslova, među kojima su visoko obrazovanje, da nije član organa političke stranke, odnosno da mu je određeno mirovanje u vršenju funkcije u organu političke stranke. Kandidati, osim navedenog, moraju da podnesu predlog programa rada i razvoja konkretnog javnog preduzeća za mandatni period od četiri godine.

Dokazi koji treba da se prilaže uz prijavu su:  izvod iz matične knjige rođenih, uverenje o državljanstvu, dokaz o stručnoj spremi, dokaz o radnom iskustvu, izjava overena od strane nadležnog organa da lice nije član organa nijedne političke stranke, odnosno akt nadležnog organa političke stranke da je licu određeno mirovanje funkcije u organu političke stranke, dokaz da nije osuđivano za krivično delo protiv privrede, pravnog saobraćaja i službene dužnosti, dokaz da nije izrečena mera bezbednosti zabrane obavljanja delatnosti koja je pretežna delatnost Javnog preduzeća, i predlog programa rada i razvoja Javnog preduzeća za mandatni period od 4 (četiri) godine.

Rok za podnošenje prijava je 30 dana od dana objavljivanja javnog konkursa u „Službenom glasniku Republike Srbije“. Oglas o javnom konkursu objavljen je u „Službenom glasniku Republike Srbije“, u dnevnom listu „Danas“ i na zvaničnoj internet stranici Grada Subotice.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 7 meseci
Komentara: 26
Pregleda: 11261

Povezane vesti

Povezane teme

Grad Subotica

javna preduzeća

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.