Komentara: 5
Pregleda: 3258

Raspisan lokalni konkurs za programe u oblasti omladinskog sektora

02.09.2014. u 16:35h
Izvor: Subotica.com
Komisija za dodelu sredstava u oblasti omladinskog sektora raspisala je konkurs za finansiranje ili sufinansiranje programa i projekata u oblasti omladinskog sektora na teritoriji Grada Subotice za 2014. godinu. Za finansiranje ili sufinansiranje iz budžeta grada biće izdvojen 1 milion dinara, odnosno 120.000 dinara po projektu. Rok za podnošenje prijava je 16.09.2014.
Raspisan lokalni konkurs za programe u oblasti omladinskog sektora

Prioritet kod raspodele će imati projekti koji podrazumevaju što veću pokrivenost teritorije Grada Subotice, partnersku saradnju između više udruženja međusobno ili ustanovama koje se bave mladima, koji se bave realizacijom aktivnosti u manjim (ruralnim) sredinama, koji realizuju aktivnosti koje podstiču prevazilaženje jezičkih barijera i etničkih stereotipa radi unapređenja međunarodnih odnosa, kao i projekte koji su usklađeni sa merama Akcionog plana Grada Subotice (oblasti: obrazovanje mladih, informisanost i mobilnost mladih, volonterizam i aktivno učešće mladih, zdravlje i socijalna politika prema mladima

Pravo podnošenja prijave za finansiranje ili sufinansiranje programa i projekata u oblasti omladinskog sektora za 2014. godinu imaju udruženja mladih i udruženja za mlade i savezi.

Prijave se podnose u štampanom obliku predajom u Gradskom uslužnom centru Grada Subotice, Trg slobode 1 ili poštom, a obavezno i elektronskom poštom.

Rok za podnošenje prijave je 16. septembar.

Za više informacija, kao i sam tekst konkursa i zahtev za apliciranje pogledajte zvaničan sajt grada.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 7 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 3258
Povezane teme

konkurs

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.