• Pregleda: 3063

Raspisan lokalni konkurs za programe u oblasti omladinskog sektora

Komisija za dodelu sredstava u oblasti omladinskog sektora raspisala je konkurs za finansiranje ili sufinansiranje programa i projekata u oblasti omladinskog sektora na teritoriji Grada Subotice za 2014. godinu. Za finansiranje ili sufinansiranje iz budžeta grada biće izdvojen 1 milion dinara, odnosno 120.000 dinara po projektu. Rok za podnošenje prijava je 16.09.2014.
Raspisan lokalni konkurs za programe u oblasti omladinskog sektora

Prioritet kod raspodele će imati projekti koji podrazumevaju što veću pokrivenost teritorije Grada Subotice, partnersku saradnju između više udruženja međusobno ili ustanovama koje se bave mladima, koji se bave realizacijom aktivnosti u manjim (ruralnim) sredinama, koji realizuju aktivnosti koje podstiču prevazilaženje jezičkih barijera i etničkih stereotipa radi unapređenja međunarodnih odnosa, kao i projekte koji su usklađeni sa merama Akcionog plana Grada Subotice (oblasti: obrazovanje mladih, informisanost i mobilnost mladih, volonterizam i aktivno učešće mladih, zdravlje i socijalna politika prema mladima

Pravo podnošenja prijave za finansiranje ili sufinansiranje programa i projekata u oblasti omladinskog sektora za 2014. godinu imaju udruženja mladih i udruženja za mlade i savezi.

Prijave se podnose u štampanom obliku predajom u Gradskom uslužnom centru Grada Subotice, Trg slobode 1 ili poštom, a obavezno i elektronskom poštom.

Rok za podnošenje prijave je 16. septembar.

Za više informacija, kao i sam tekst konkursa i zahtev za apliciranje pogledajte zvaničan sajt grada.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

5
Always Ultra Odgovori
Al ce neki da uzmu pare , a koristi za omladinu grada bas nikakve nece biti !! (stete vec moze lako da bude) ..
ante Odgovori
jel ste obuhvatili I edukativni centar za mlade u djurdjinu da onom [*...*] kovacicu dajete jos para od porezkih obveznika
Srbistan Odgovori
Jeftino ispoljavanje nacionalizma i nista vise. Pare se trose na nebitne stvari. Nahranite pse u azilu. Plemenitiji su od nas svakako.
jovica Odgovori
To Josipa i Vjeko placaju svoje drustvo parama iz budzeta

Sramota za nas grad
tetka Odgovori
Konkretno šta sve ovo narodskim jezikom znači i kakve će koristi naša omladina imati od ovoga? Možda sam ja glupa ali iz ovog teksta obični smrtnici ne razumeju baš mnogo!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.