Komentara: 0
Pregleda: 2857

Raspisan konkurs za podsticanje poljoprivredne proizvodnje

10.05.2013. u 13:17h
Upravni odbor Fonda za razvoj poljoprivrede grada Subotice raspisao je danas konkurs za za dodelu srednjoročnih kredita za podsticanje i unapređenje poljoprivredne proizvodnje na teritoriji grada Subotice.
Raspisan konkurs za podsticanje poljoprivredne proizvodnje

Osnovni ciljevi dodele sredstva su ucešce u obezbeđivanju finansijskih sredstava za podsticanje poljoprivredne aktivnosti i efikasnosti poslovanja u oblasti poljoprivrede. Sredstva po ovom konkursu dodeljivaće se za finansiranje pčelarske proizvodnje, proizvodnje pečuraka i podizanja staklenika i plastenika.

Pravo na konkurisanje imaju sva fizička lice koja su nosioci ili članovi porodičnog poljoprivrednog gazdinstva koje je upisano u Registar poljoprivrednih gazdinstava sa aktivnim statusom, da nema neizmirenih dospelih i nedospelih obaveza prema Fondu za razvoj poljoprivrede Grada Subotice i da ima prebivalište na teritoriji Grada Subotice najmanje poslednjih pet godina i nekretninom na području Grada Subotice. Prioritet u raspodeli sredstava Fonda imaju lica koja se prvi put javljaju na konkurs Fonda.

Konkurs Fonda za razvoj poljoprivrede Grada Subotice otvoren je od 11. maja 2013. godine do 27. maja 2013. godine.

Ostale uslove i način konkurisanja možete da pogledate u kompletnom konkursu za za dodelu srednjoročnih kredita za podsticanje i unapređenje poljoprivredne proizvodnje.

Postavljeno pre 10 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2857
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.