Komentara: 26
Pregleda: 10353

Raspisan konkurs za obuku 30 policijskih službenika za rad u PU Subotica

07.06.2019. u 13:20h
Izvor: Subotica.com
Ministarstvo unutrašnjih poslova upisaće u Centar za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici 600 polaznika na stručno osposobljavanje policijskih poslova, od kojih je 30 polaznika predviđeno za rad na području Policijske uprave u Subotici.
Raspisan konkurs za obuku 30 policijskih službenika za rad u PU Subotica

Pravo učešća na konkursu imaju državljani Srbije starosti od 18 do 24 godine sa prebivalištem na teritoriji Srbije (najmanje godinu dana, neprekidno), odnosno trenutno prebivalište na teritoriji Policijske uprave za koju konkurišu, završenu četvorogodišnju srednju školu ili završene osnovne strukovne, odnosno osnovne akademske studije Kriminalističko-policijskog univerziteta (kandidati koji su svršeni studenti Kriminalističko-policijskog univerziteta da nemaju više od 27 godina), da nisu osuđivani ili kažnjavani, da poseduju vozačku dozvolu B kategorije i da ispunjavaju kriterijume zdravstvene, psihološke i fizičke sposobnosti, za zasnivanje radnog odnosa u Ministarstvu unutrašnjih poslova na radnom mestu u statusu ovlašćenih službenih lica.

Konkurs za osnovnu policijsku obuku raspisan je za 21 policijsku upravu, traži se 600 kandidata, od kojih će 30 biti angažovano u Policijskoj upravi u Subotici. Postupak izbora kandidata sastoji se iz tri dela, odnosno opšteg lekarskog pregleda, kvalifikacionog ispita i specijalističkog lekarskog pregleda.

Konkurs je otvoren do 8. jula, a prijavu sa dokumentacijom, kandidati treba da podnesu policijskoj stanici u mestu prebivališta. Detaljne informacije o uslovima konkursa možete pročitati ovde.

Sve informacije u vezi sa Policijskom upravom u Subotici, zainteresovani kandidati mogu dobiti u policijskim ispostavama ili putem telefona 024/630-200.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 10 meseci
Komentara: 26
Pregleda: 10353

Povezana vest

Povezane teme

Policijska uprava Subotica

subotička policija

Policija Subotica

policijska obuka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.