• Pregleda: 3721

Obeležavanje Dana policije u ponedeljak

Prigodnim programom u Policijskoj upravi u Subotici, u ponedeljak, 17. juna, svečano će biti obeležen Dan policije. Svi zainteresovani sugrađani su dobrodošli da zajedno sa policijskim službenicima proslave njihov praznik.
Obeležavanje Dana policije u ponedeljak

U okviru svečanosti, na platou ispred Policijske uprave u Subotici, održače se prezentacija različitih vrsta vozila, oružja i opreme, dok će pripadnici Sektora za vanredne situacije - Vatrogasne čete promovisati svoje aktivnosti, ali i sredstva za rad. Program počinje u 11 časova.

Ovaj dan u Policijskoj upravi Subotica iskoristiće da 22 policijska službenika, koji su primljeni u službu u prethodnoj odnosno ovoj godini, na platou ispred SUP-a, polože zakletvu.

Kod spomen ploče policijskih službenika, koji su živote izgubili prilikom obavljanja policijskih poslova, biće položeno cveće.

Po prvi put ove godine biće postavljen i ''Info pult'', gde će svi zainteresovani za prijem u policiju moći da dobiju detaljne informacije o uslovima konkursa za prijem na obuku u Centar u Sremskoj Kamenici, koji je u toku.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

3
Joso Odgovori
Naj jaci tandem na suzbijanju korupcije na Severu drzave Laban i Sekula,pozdrav za dva dobra druga.
Bez imena Odgovori
Nek kazu javno kakav posao radi Policija i kolika je plata!! Koliko je policajaca dalo otkaz zbog losih uslova. Koliko cesto dobijaju uniformu, a koliko bi trebalo!!!
Lazar Odgovori
Sve čestitke za načelnika Sekulića !Sa ostalim je javnost odlično upoznata........He he he........
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.