Komentara: 3
Pregleda: 4900

Obeležavanje Dana policije u ponedeljak

14.06.2019. u 11:15h
Izvor: Subotica.com
Prigodnim programom u Policijskoj upravi u Subotici, u ponedeljak, 17. juna, svečano će biti obeležen Dan policije. Svi zainteresovani sugrađani su dobrodošli da zajedno sa policijskim službenicima proslave njihov praznik.
Obeležavanje Dana policije u ponedeljak

U okviru svečanosti, na platou ispred Policijske uprave u Subotici, održače se prezentacija različitih vrsta vozila, oružja i opreme, dok će pripadnici Sektora za vanredne situacije - Vatrogasne čete promovisati svoje aktivnosti, ali i sredstva za rad. Program počinje u 11 časova.

Ovaj dan u Policijskoj upravi Subotica iskoristiće da 22 policijska službenika, koji su primljeni u službu u prethodnoj odnosno ovoj godini, na platou ispred SUP-a, polože zakletvu.

Obeležavanje Dana policije u ponedeljak

Obeležavanje Dana policije u ponedeljak

Kod spomen ploče policijskih službenika, koji su živote izgubili prilikom obavljanja policijskih poslova, biće položeno cveće.

Po prvi put ove godine biće postavljen i ''Info pult'', gde će svi zainteresovani za prijem u policiju moći da dobiju detaljne informacije o uslovima konkursa za prijem na obuku u Centar u Sremskoj Kamenici, koji je u toku.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 9 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 4900

Povezana vest

Povezane teme

Policijska uprava Subotica

subotička policija

Policija Subotica

dan policije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.