Komentara: 1
Pregleda: 3989

Raspisan konkurs iz oblasti kulture

05.01.2015. u 20:02h
Izvor: Subotica.com
Gradonačelnik Subotice poslednjeg dana stare godine raspisao je tri konkursa vezanih za podsticanje razvoja kulture i promovisanja kulturnih aktivnosti u Subotici.
Raspisan konkurs iz oblasti kulture

Prvi Konkurs namenjen je za finansiranje ili sufinansiranje programa odnosno projekta u kulturi koji se odnose na organizovanje manifestacija od posebnog značaja za Suboticu. Sledeći je namenjen za projekte očuvanja, unapređenja i razvoja kulture i umetnosti i savremenog umetničkog stvaralaštva od značaja za Suboticu.

Poslednji Konkurs iz oblasti kulture vezan je za projekte i programe koji se odnose na književno stvaralaštvo, izdavaštvo, digitalno stvaralaštvo i multimedije od značaja za Grad.

Programe odnosno projekte u kulturi Grad finansira odnosno sufinansira najviše do 70% od ukupno potrebnih sredstava. Rok za podnošenje prijave je 31. januara 2015. godine.

Tekst konkursa i potrebna dokumenta za konkurisanje možete pronaći na zvaničnom gradskom sajtu, u odeljku "Konkursi i oglasi".

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 3 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 3989

Povezana vest

Povezane teme

gradski budžet

lokalna samouprava

konkurs za kulturu

budžetska sredstva

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.