Komentara: 28
Pregleda: 5389

Radulović: Prelazimo cenzus na svim nivoima

19.02.2016. u 14:35h
Izvor: TV Subotica
Ono što mi radimo je da zapravo budimo one birače koji su otišli u apstinenciju, izjavio je Saša Radulović, predsednik pokreta „Dosta je bilo“ na tribini koja je održana sinoć na Otvorenom univerzitetu.
Radulović: Prelazimo cenzus na svim nivoima

Dobra izlaznost na svim nivoima kao i siguran prelazak cenzusa, očekivanja su predsednika pokreta „Dosta je bilo“ Saše Radulovića na predstojećim izborima. On dodaje da očekuje pad Vučića ispod 40 odsto što će po njemu dovesti do ponovnih izbora 2017. godine.

Na pitanje novinara da li misli da rascepkanost opozicije ide na ruku vladajućoj koaliciji imajući u vidu to da pokret „Dosta je bilo“ samostalno izlazi na izbore,  Radulović odgovara da spajanje nespojivog neće dati dobar rezultat.

Radulović: Prelazimo cenzus na svim nivoima

Radulović je istakao da trenutno u Vojvodini stoje jako dobro, kao i u Beogradu gde imaju oko 6 odsto. Problem za njih predstavljaju seoske sredine do kojih je teže doći,  pogotovo kada se uzme u obzir činjenica da u Srbiji vlada medijski mrak jer je, kako je rekao, poslednji put na televiziji sa nacionalnom frekvencijom bio  2014. godine.

Izvor: TV Subotica
Postavljeno pre 8 godina i 2 meseca
Komentara: 28
Pregleda: 5389
Povezane teme

saša radulović

dosta je bilo restart

pokret dosta je bilo

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.