Komentara: 2
Pregleda: 2490

Radovi u Hitnoj pomoći biće završeni za dve nedelje

26.11.2014. u 16:34h
Izvor: RTV City
Iako je još krajem oktobra najavljeno da će radovi na saniranju kanalizacione mreže u dvorištu objekta Službe za hitnu medicinsku pomoć Doma zdravlja, na adresi Petefi Šandora 24 biti završeni do 9. novembra, to se nije dogodilo zbog nepredviđenih okolnosti koje su usledile.
Radovi u Hitnoj pomoći biće završeni za dve nedelje

Prema rečima direktorice Doma zdravlja dr Mile Bogdanović Dujmić, tokom izvođenja planiranih radova došlo je do komplikacija, tačnije do urušavanja kanalizacionih cevi, zbog čega su radovi produženi za još dve nedelje. Do završetka radova i dalje je na snazi izmenjen rad ove Službe.

Ambulantno, i dežurstvo pedijatra odvija se svakodnevno na prizemlju Dečjeg dispanzera radnim danima od 20 časova do ponoći, subotom od 14 časova do ponoći, dok je nedeljom dežurstvo organizovano od 8 časova do ponoći. U periodu od ponoći do 7 sati ujutru pregledi se obavljaju u Opštoj Bolnici. Nakon završetka radova, nastaviće se ustaljen način rada Službe Hitne medicinske pomoći.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 9 godina i 4 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 2490

Povezana vest

Povezane teme

hitna pomoć

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.