Komentara: 22
Pregleda: 3613

Radovi na Čordaškom putu nastavljeni

13.12.2012. u 15:28h
Izvor: RTV Yueco
Radnici kompanije “Vojput” i pored loših vremenskih uslova, nastavili su danas sa izgradnjom Čordaškog puta.
Radovi na Čordaškom putu nastavljeni

Iako je bilo najavljeno da će radovi stati ukoliko vreme temperatura ne bude odgovarajuća za građevinske radove, u preduzeću kažu da žele da ispoštuju ono što su pre početka radova i najavili, a to je da će stanovnici ove ulice do kraja godine imati uređenu ulicu, odnosno prvi sloj asfalta. Ukoliko vremenske prilike ostanu na ovom nivou, do 20. decembra Čordašku put biće asfaltiran.

Stanovnici Čordaškog puta kažu da su bili jako iznenađeni kada su jutros čuli zvuke mehanizacije i radnika koji su po minusu došli da završe svoj posao. Kao dobri domaćini ulice, meštani redovno služe kafu i čaj radnicima, kako bi se ugrejali.

Uslovi za posao kažu nisu idealni, šta više čak su neodgovarajući, ali i po ovom vremenu, uz dobru volju, može da se završi posao.

Vreme koje može da onemogući dalje radove na Čordaškom putu, zapravo nije još veći minus, nego temperatura u plusu. Ukoliko padne kiša, ili sneg počne da se topi i stvori se blato, uslovi za postavljenje prvog sloja asfalta biće veoma teški.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 4 meseca
Komentara: 22
Pregleda: 3613
Povezane teme

Asfaltiranje ulica u Subotici

čordaški put

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.