Komentara: 6
Pregleda: 6353

Radovi na asfaltiranju ulica se nastavljaju

27.09.2013. u 16:47h
Izvor: RTV Yueco
Počeli su radovi na nanošenju novog sloja asfalta u ulici Baje Pivljanina u Mesnoj zajednici “Bajmok”. Ulica se asfaltira u okviru realizacije ovogodišnjeg programa izgradnje i rekonstrukcije putne mreže kojim je obuhvaćeno 13 ulica i proširenje tri raskrsnice, a sredstva za realizaciju projekta obezbeđena iz gradskog budžeta.
Radovi na asfaltiranju ulica se nastavljaju

Radojka Vukolić živi u ulici Baje Pivljanina broj 26, preko od škole. Kaže da je zadovoljna što se ulica asfaltira, jer je put bio prepun rupa i stvarao je velike probleme vozačima.

U Mesnoj zajednici Bajmok putevi su u veoma lošem stanju. Ove dve ulice se grade, jer ih je predhodno rukovodstvo stavilo u prioritete.

Ove nedelje započeti su radovi na asfaltiranju 13 ulica i tri raskrsnice. Prilikom obilaska radova gradonačelnik je istakao da se sve radi kako bi se Bajmok oživeo.

Paralelno sa izgradnjom ulica Baje Pivljanina u dužini od 900 metara i Tri istarske ulice u dužini od 400 metara rade se radovi i na sanaciji udarnih rupa na putevima. Pored toga, počeli su radovi i na obeležavanju pešačkih prelaza.

Posao je na tenderu dobio konsorciju kompanija “Vojput” i “Komgrad” i radovi na asfaltiranju 13 ulica i raskrsnica trebalo bi da budu gotovi za mesec i po dana. Posao je vredan 115 miliona dinara.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 6 meseci
Komentara: 6
Pregleda: 6353
Povezane teme

Asfaltiranje ulica u Subotici

asfaltiranje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.