• Pregleda: 5807

Radovi na asfaltiranju ulica se nastavljaju

Počeli su radovi na nanošenju novog sloja asfalta u ulici Baje Pivljanina u Mesnoj zajednici “Bajmok”. Ulica se asfaltira u okviru realizacije ovogodišnjeg programa izgradnje i rekonstrukcije putne mreže kojim je obuhvaćeno 13 ulica i proširenje tri raskrsnice, a sredstva za realizaciju projekta obezbeđena iz gradskog budžeta.
Radovi na asfaltiranju ulica se nastavljaju

Radojka Vukolić živi u ulici Baje Pivljanina broj 26, preko od škole. Kaže da je zadovoljna što se ulica asfaltira, jer je put bio prepun rupa i stvarao je velike probleme vozačima.

U Mesnoj zajednici Bajmok putevi su u veoma lošem stanju. Ove dve ulice se grade, jer ih je predhodno rukovodstvo stavilo u prioritete.

Ove nedelje započeti su radovi na asfaltiranju 13 ulica i tri raskrsnice. Prilikom obilaska radova gradonačelnik je istakao da se sve radi kako bi se Bajmok oživeo.

Paralelno sa izgradnjom ulica Baje Pivljanina u dužini od 900 metara i Tri istarske ulice u dužini od 400 metara rade se radovi i na sanaciji udarnih rupa na putevima. Pored toga, počeli su radovi i na obeležavanju pešačkih prelaza.

Posao je na tenderu dobio konsorciju kompanija “Vojput” i “Komgrad” i radovi na asfaltiranju 13 ulica i raskrsnica trebalo bi da budu gotovi za mesec i po dana. Posao je vredan 115 miliona dinara.

Izvor: RTV Yueco / Autor: Sandra Iršević

povezane teme

6
deki Odgovori
e napokon da su se setili
dejo Odgovori
Fuj odmah prestanite sa radovima ja volim rupe a nije to dzabe izbori u februaru
bora Odgovori
potpuno podržavam radove u bajmoku samo što u svakoj normalnoj investiciji ima i onih nenormalnih a to je parkiralište ispred kuće[*...*] ako je asfaltiranje ulice pokriće za ovako nešto onda je to sramota vlasti u subotici mesna zajednica nije predala ni jedan projekat ovoga tipa da bi se nekom asfaltiralo ispred kuće naime šta misle građani bajmoka koliko se još udarnih rupa moglo popuniti da se asfalt ispred kuće koristio za šta je namenjen još jedna sramota i poraz svih nas građana bajmoka
bora Odgovori
naravno asfaltiranje parkinga nije ni spomenuto niti od jednog odgovornog lica koje je posetilo bajmok toga dana no možda se to na rati gradi "autobuska stanica" pa će dotični parking biti prva faze te izgradnje još jedna velika sramota
reanimacija Odgovori
Bajmok od ovoga neća oživeti. Potrebna je reanomacija, a ne previjanje. Džaba ste krečili! Čuvajte se stiže i brzi voz,novom prugom. Uskoro u Split . Rijeku , Zadar. Srajevo idemo prugom preko Bajmoka . Sretna nova 1888!
deki11 Odgovori
jos samo fali srecko sojic u bajmoku lokalni mocnik bosko vitkovic vozac busa drzi gradonacelniku kisobran a ispred njegove kuce vec asvaltiran parking onako usput vec kad su masine tamo a ledja im cuva sipraga ali bez alata sa posla e kakvo je to dno dna
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.