Komentara: 11
Pregleda: 12893

Radno vreme za uskršnje praznike

01.04.2021. u 10:24h > 13:48
Izvor: Subotica.com
Tokom predstojećih uskršnjih praznika, javna preduzeća, ustanove i drugi objekati od javnog značaja organizovaće svoj rad kroz dežurstvo. Neradni dani biće petak i ponedeljak, odnosno 2. i 5. april.
Radno vreme za uskršnje praznike

Tokom predstojećeg katoličkog Uskrsa, u periodu od 2. do 5. aprila, rad u Domu zdravlja Subotica biće organizovan kroz dežurstvo. Od 7 do 20 časova u gradu će raditi ambulante Ogranak 2 (Beogradski put 45), Ogranak 4 (Karađorđev put 55) i Ogranak 6 (Segedinski put 42), dok će od 7 do 14 časova raditi ambulante Ogranak 7 (Trg žrtava fašizma), Mali Bajmok, kao i prigradske ambulante Palić  i Tavankut. Zdravstvene stanice u Bajmoku i Čantaviru radiće od 7 do 20 časova, a od 20 do 7 časova ujutru u njima će dežurati Služba za hitnu medicinsku pomoć.

U Službi za zdravstvenu zaštitu žena i dece (Đure Đakovića 14) radiće Odeljenje ginekologije, Odeljenje pedijatrije i Razvojno savetovalište od 7 do 20 časova, a od 20 časova do 24 biće obezbeđeno dežurstvo u Dečijem dispanzeru. Dečije ambulante u Bajmoku, Čantaviru i na Paliću neće raditi.

Stomatološka služba radiće od 7 do 19 časova u zgradi Stomatološke poliklinike i u Ulici Đure Đakovića, a Služba za specijalističko-konsultativnu delatnost (ambulantea Ogranak 3, Ruđera Boškovića 22) radiće od 7 do 14.30 časova.

Kovid ambulanta u Harambašićevoj ulici radiće svaki dan od 7 do 22 časa.

Apoteka "Galen pharm" u prizemlju Gradske kuće dežuraće i za vreme praznika od 0 do 24 časa, dok će ostali objekti ove apotekarske ustanove raditi svakog dana po skraćenom radnom vremenu od 7.30 do 14.30 časova, osim u nedelju, 4. aprila, koji je neradan dan.

Za vreme uskršnjih praznika, JKP "Subotičke pijace" neće raditi od 2. do 5. aprila, a Služba naplate na pijacama u nadležnosti preduzeća radiće po ustaljenom radnom vremenu pijaca.

Tokom predstojećeg praznika, JKP "Čistoća i zelenilo" radiće po izmenjenom režimu, te će u petak, 2. aprila, redovno odvoziti komunalni otpad sa terena koji su predviđeni za taj dan, dok se u ponedeljak, 5. aprila, smeće neće odvozi, izuzev sa Kelebije (leva strana iz pravca Subotice).

U petak i ponedeljak blagajne JKP "Vodovod i kanalizacija" neće raditi.

Gradski autobusi JP "Subotica-trans" će u petak i ponedeljak saobraćati po subotnjem redu vožnje.

JKP "Parking" neće naplaćivati parkiranje u gradu od petka do ponedeljka.

Za vreme praznika neće raditi Upravne kancelarije i Stonoteniserska sala JKP "Stadion". Redovno će raditi SRC "Prozivka" i bazen u Dudovoj šumi, dok će u svim ostalim objektima biti obezbeđeno dežurstvo.

Za vreme predstojećih uskršnjih praznika, Sinagoga neće raditi u petak, nedelju i ponedeljak, dok će u subotu, 3. aprila, raditi po uobičajenom radnom vremenu, od 10 do 14 časova.

Veliki petak i drugi dan katoličkog Uskrsa, 2. i 5. april, biće neradni dani za sve zaposlene u Gradskoj upravi.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 2 nedelje
Komentara: 11
Pregleda: 12893
Povezane teme

uskrs neradni dani

uskršnji praznici

informacije za uskrs

Uskrs

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.