Komentara: 5
Pregleda: 7149

Radno vreme tokom vaskršnjih praznika

05.04.2018. u 16:44h
Izvor: Subotica.com
Tokom predstojećih vaskršnjih praznika, radno vreme javnih preduzeća, ustanova i drugih objekata od javnog značaja biće usklađeno sa praznikom. Osim vikenda, neradni dani biće petak, 6. april, i ponedeljak, 9. april.
Radno vreme tokom vaskršnjih praznika

Tokom vaskršnjih praznika, apoteka Ogranak 1 u Gradskoj kući dežuraće non-stop, dok će u petak i subotu, u periodu od 8 do 13 časova, biti dežurne apoteke Ogranak 13 u Čantaviru, Organak 14 u Bajmoku i Ogranak 10 na Paliću. Apoteka Ogranak 2 kod Mlečne pijace dežurace samo u subotu, u periodu od 8 do 12 časova.

U dane predstojećih praznika, od 6. do 9. aprila, nijedna ambulanta u gradskom i prigradskom naselju neće raditi, dok će dežurstvo 24 časa obavljati Služba za hitnu medicinsku pomoć (Petefi Šandora 24) i zdravstvene stanice u Bajmoku i Čantaviru. Tokom svih dana praznika, u periodu od 8 do 24 časa dežuran će biti Dečiji dispanzer (Đure Đakovića 14), kao i stomatološka služba u zgradi Zubne poliklinike (Trg žrtava fašizma 16), u vremenu od 7 do 13 časova.

JKP "Čistoća i zelenilo" će tokom vaskršnjih praznika redovno odvoziti komunalni otpad iz domaćinstava, osim na Veliki petak, kada će se komunalni otpad odvoziti samo iz MZ Bajmok (leva strana i Rata). Gradska deponija će za vreme praznika raditi uobičajeno.

Autobusi JP "Subotica-trans" će u petak, 6. aprila, i ponedeljak, 9. aprila, saobraćati po redu vožnje za nedelju, dok će u subotu, 7. aprila, linije saobraćati po subotnjem redu vožnje. Međunarodne linije Subotica-Segedin i Feketić-Subotica-Segedin će za vreme trajanja državnih praznika saobraćati po redu vožnje.

U vreme vaskršnjih  praznika, JKP "Parking" neće naplaćivati parkiranje od petka do ponedeljka. Reklamacije i blagajna preduzeća takođe neće raditi tokom praznika. Redovna kontrola i naplata parkiranja počeće u utorak, 10. aprila.

Pijace u nadležnosti JKP "Subotičke pijace" (Zelenac, Mlečna, Teslina i Kvantaš) radiće 6, 8. i 9. aprila od 5:30 do 13 časova, dok će 7. aprila biti otvorene od 5:30 do 17 časova.

Maxi će u petak raditi skraćeno, do 18 časova, u subotu i ponedeljak će radno vreme biti uobičajeno, dok u nedelju neće raditi. Trgoprometovi objekti će sutra i u subotu raditi uobičajeno, a oni koji rade nedeljom na taj dan će raditi do 12 časova, a u ponedeljak će svi biti otvoreni do 14 časova.

Tokom prazničnih dana, u petak, subotu i ponedeljak biće otvorena samo pošta u Rodiću, od 8 do 20:30 časova, i u Univerexportu na Bajskom putu, od 7 do 20 časova, odnosno u ponedeljak od 7 do 13:30 časova. Pošte na graničnim prelazima Horgoš i Kelebija će tokom prazničnih dana raditi uobičajeno.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 2 nedelje
Komentara: 5
Pregleda: 7149
Povezane teme

uskrs neradni dani

neradni dani za praznike

uskršnji praznici

informacije za uskrs

radno vreme javnih preduzeća i ustanova

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.