Komentara: 7
Pregleda: 6612

Radno vreme tokom prvomajskih praznika

30.04.2018. u 12:37h
Izvor: Subotica.com
Za vreme predstojećih prvomajskih praznika, javna i javno komunalna preduzeća, kao i druge javne ustanove neće raditi ili će sugrađanima pružati usluge po izmenjenom radnom vremenu.
Radno vreme tokom prvomajskih praznika

U dane predstojećih praznika, 1. i 2. maja, rad u Domu zdravlja Subotica biće organizovan kroz dežurstvo. Nijedna ambulanta u gradskom i prigradskom naselju neće raditi u navedenom periodu, a dežurstvo će obavljati Služba za hitnu medicinsku pomoć 24 časa, u Petefi Šandora 24. Zdravstvene stanice u Bajmoku i Čantaviru organizovaće dežurstvo na isti način kao Služba za hitnu medicinsku pomoć. Tokom oba dana praznika, dežurstvo će biti organizovano i u Dečijem dispanzeru, od 8 do 24 časa, kao i u zgradi Zubne poliklinike, u vremenu od 7 do 13 časova.

Apoteka Subotica je obezbedila dnevno i noćno dežurstvo u Apoteci 1 kod Gradske kuće, koja će raditi non stop. Apoteka 10 na Paliću će za 1. i 2. maj raditi od 9 do 17 časova, dok će Apoteka 13 u Čantaviru i Apoteka 14 u Bajmoku raditi samo 2. maja, u periodu od 8 do 13 časova.

Blagajna JKP "Vodovod i kanalizacija" Subotica za vreme državnog Praznika rada, 1. i 2. maja, neće raditi.

Za vreme prvomajskih praznika, JKP "Čistoća i zelenilo" neće odvoziti komunalni otpad iz domaćinstava, osim 2. maja, kada će se odvoziti otpad samo iz MZ Bikovo (žute vreće). Gradska deponija će biti otvorena i dostupna sugrađanima po ustaljenom rasporedu, dok blagajna preduzeća neće raditi.

Tokom prvomajskih praznika, sve gradske i prigradske linije JP "Subotica-trans" će saobraćati 1. i 2. maja po nedeljnom redu vožnje. Linija Subotica-Beograd neće saobraćati 1. i 2. maja, dok međunarodna linija Subotica-Segedin neće saobraćati samo 1. maja. Linija Subotica-Novi Sad, s vremenom polaska iz Subotice u 11:45 i vremenom povratka iz Novog Sada u 20 časova, saobraćaće oba dana praznika.

Za prvomajske praznike, gradska linija 6 će saobraćati prema sledećem rasporedu - 1. maja od 9 časova na svakih 10 minuta od Lifke, odnosno od Vikend Naselja. Poslednji polazak biće u 00:30 sa Vikend Naselja, odnosno 2. maja od 9 časova na svakih 15 minuta od Lifke, odnosno od Vikend Naselja. Poslednji polazak biće u 22:15 časova sa Vikend naselja.

Upravne kancelarije JKP "Stadion", kao i Stonoteniska sala, Hala sportova i Gradsko strelište neće raditi za vreme prvomajskih praznika. SRC Prozivka neće raditi samo 1. maja, dok će 2. maja raditi po redovnom radnom vremenu. Sportski tereni u Prvomajskoj, kao i Gradski stadion, neće raditi 1. maja, dok će 2. maja biti obezbeđeno dežurstvo. Dudova šuma biće zatvorena za sugrađane, a za sportiste će biti obezbeđeno dežurstvo.

Tokom prvomajskih praznika u našem gradu biće dežurne samo dve pošte, na Segedinskom putu 92 i Bajskom putu 58. 

Svi objekti Trgoprometa radiće 1. maja do 12 časova, dok će 2. maja raditi po ustaljenom radnom vremenu. Objekti Maxi-ja biće zatvoreni 1. maja, dok će 2. maja raditi uobičajeno. Rodić će oba praznična dana raditi redovno.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 11 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 6612

Povezana vest

Povezane teme

prvomajski praznici

neradni dani za praznike

Prvomajski uranak

dežurstva za vreme praznika

radno vreme javnih preduzeća i ustanova

praznik rada

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.