Komentara: 5
Pregleda: 8277

Radno vreme Javnih preduzeća i ustanova za vreme Božićnih praznika

04.01.2014. u 10:24h
Povodom obeležavanja Badnjeg dana i Božića po Julijanskom kalendaru pojedine ustanove i javna preduzeća organizovala su svoj rad u neznanto izmenjenom režimu kroz dežurstva i skraćeno radno vreme.
Radno vreme Javnih preduzeća i ustanova za vreme Božićnih praznika

Ambulante Doma zdravlja, Dečiji dispanzer i Stomatološka služba, u ponedeljak, na Badnji dan  radiće do 17 časova. U utorak nijedna ambulanta u gradu i van grada neće raditi. Dvadesetčetvoročasovno dežurstvo će biti organizovano u Službi za hitnu medicinsku pomoć i u Bajmoku i Čantaviru. Dečiji dispanzer će dežurati od 8 do 20 časova, a Stomatološka služba od 7 do 13 časova.

Svi ogranci Apoteke Subotica u ponedeljak rade do 17 časova a u utorak će biti zatvoreni. Dežuraće ogranak 1 u Gradskoj kući do srede do 7.30 i ogranci u Bajmoku i Čantaviru u vremenu od 7.30 do 13 časova.

Maloprodajni objekti Trgoprometa 1, 3, i 61 u ponedeljak će raditi  po uobičajenom radnom vremenu, prodavnica 87 će biti zatvorena dok će ostali maloprodajni objekti biti otvoreni do 18 časova. U utorak, sve prodavnice će raditi do 15 časova, osim prodavnice 3 koja će raditi po uobičajenom radnom vremenu i prodavnica 1 i 87, koje će biti zatvorene. Market Idea i Maxi 6. januara će raditi do 18 časova, 7. januara će biti zatvoreni a  Rodić na Badnji dan radi do 19 časova dok je Božić neradni dan.

Na Badnji dan do 17 časova radiće pošte kod Željezničke stanice, u Prvomajskoj ulici, preko puta benzinskih pumpi Eko i Euro petrol, na Prozivki i na Paliću. Ostale pošte radiće po uobičajenom radnom vremenu. Na Božić, radiće samo pošte na graničnim prelazima.

Svi autobusi Suboticatransa, u ponedeljak će saobraćati po redu vožnje koji važi za radni dan. U utorak će važiti red vožnje za nedelju.

Javno-komunalno preduzeće Parking će 6. januara naplatu i kontrolu parkinga  u prvoj (crvenoj), drugoj (žutoj), četvrtoj (plavoj) zoni i na zatvorenom parkingu kod Otvorenog univerziteta vršiti do 16.30 časova, a na zatvorenom parkingu oko Mlečne pijace i u zelenoj zoni  oko „Buvljaka“ do 12 časova. 7.januara parking se neće naplaćivati na teritoriji grada.

Gradska uprava će u ponedeljak raditi do 12 časova a u utorak je neradni dan.

Iz Javnog komunalnog preduzeća "Čistoća i zelenilo" obaveštavaju da u sredu, na pravoslavni Božić, neće odnositi kućno smeće. Narednih dana, iznošenje kućnog smeća obavljaće se po ustaljenom rasporedu.

Postavljeno pre 10 godina i 3 meseca
Komentara: 5
Pregleda: 8277

Povezane vesti

Povezane teme

neradni dani za praznike

dežurstva za vreme praznika

božić

badnji dan

paljenje badnjaka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.