• Pregleda: 7564

Radno vreme Javnih preduzeća i ustanova za vreme Božićnih praznika

Povodom obeležavanja Badnjeg dana i Božića po Julijanskom kalendaru pojedine ustanove i javna preduzeća organizovala su svoj rad u neznanto izmenjenom režimu kroz dežurstva i skraćeno radno vreme.
Radno vreme Javnih preduzeća i ustanova za vreme Božićnih praznika

Ambulante Doma zdravlja, Dečiji dispanzer i Stomatološka služba, u ponedeljak, na Badnji dan  radiće do 17 časova. U utorak nijedna ambulanta u gradu i van grada neće raditi. Dvadesetčetvoročasovno dežurstvo će biti organizovano u Službi za hitnu medicinsku pomoć i u Bajmoku i Čantaviru. Dečiji dispanzer će dežurati od 8 do 20 časova, a Stomatološka služba od 7 do 13 časova.

Svi ogranci Apoteke Subotica u ponedeljak rade do 17 časova a u utorak će biti zatvoreni. Dežuraće ogranak 1 u Gradskoj kući do srede do 7.30 i ogranci u Bajmoku i Čantaviru u vremenu od 7.30 do 13 časova.

Maloprodajni objekti Trgoprometa 1, 3, i 61 u ponedeljak će raditi  po uobičajenom radnom vremenu, prodavnica 87 će biti zatvorena dok će ostali maloprodajni objekti biti otvoreni do 18 časova. U utorak, sve prodavnice će raditi do 15 časova, osim prodavnice 3 koja će raditi po uobičajenom radnom vremenu i prodavnica 1 i 87, koje će biti zatvorene. Market Idea i Maxi 6. januara će raditi do 18 časova, 7. januara će biti zatvoreni a  Rodić na Badnji dan radi do 19 časova dok je Božić neradni dan.

Na Badnji dan do 17 časova radiće pošte kod Željezničke stanice, u Prvomajskoj ulici, preko puta benzinskih pumpi Eko i Euro petrol, na Prozivki i na Paliću. Ostale pošte radiće po uobičajenom radnom vremenu. Na Božić, radiće samo pošte na graničnim prelazima.

Svi autobusi Suboticatransa, u ponedeljak će saobraćati po redu vožnje koji važi za radni dan. U utorak će važiti red vožnje za nedelju.

Javno-komunalno preduzeće Parking će 6. januara naplatu i kontrolu parkinga  u prvoj (crvenoj), drugoj (žutoj), četvrtoj (plavoj) zoni i na zatvorenom parkingu kod Otvorenog univerziteta vršiti do 16.30 časova, a na zatvorenom parkingu oko Mlečne pijace i u zelenoj zoni  oko „Buvljaka“ do 12 časova. 7.januara parking se neće naplaćivati na teritoriji grada.

Gradska uprava će u ponedeljak raditi do 12 časova a u utorak je neradni dan.

Iz Javnog komunalnog preduzeća "Čistoća i zelenilo" obaveštavaju da u sredu, na pravoslavni Božić, neće odnositi kućno smeće. Narednih dana, iznošenje kućnog smeća obavljaće se po ustaljenom rasporedu.

povezane teme

5
Always Ultra Odgovori
Daleko od toga da zalim za DS (ne zalim ni najmanje i drago mi je da su smenjeni) ali primecujem da javne sluzbe od tada funkcionisu jos gore. U vreme zutih su radili katastrofalno lose, a sada kao da ne rade uopste (nikako). Na salterima se jede i pije (ako uopste ima nekoga). Neki "sluzbenici" sede za kompjuterom i u pauzi od kuckanja po Vikipediji zevaju od dosade i gledaju u plafon. Vi im naravno "smetate" kod ishrane i hvatanja zjala. Ne mozete vise nista srediti. Deluje kao anarhija i pomor. Poslednji stadijum raspadanja valjda.
Beograd.... Djilas je bio ocaj ali ovo Privremeno vece na celu (bolje reci na dnu) sa izvesnim Sinisom Malim je gore od ocaja. Potpuno rasulo. Ne zna se vise koj pije , a koj placa.
pajo Odgovori
Ma svi trebamo da radimo! I to po12 sati dnevno ! Nedaj boze da nam gazde izgube i jednu paru! Mi koji radimo za privatnika treba da nam je krivo i odreknemo se januarske plate! Zivela Srbija!
Pera Veliki Odgovori
@Always Ultra
Istina...Hahaha...surova istina koju gledamo godinama i nista ne radimo povodom toga!
Always Ultra Odgovori
Pera Veliki

A sve surovija sa svakom novom strankom.
kokan Odgovori
Hooonduras ajmo
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.