Komentara: 11
Pregleda: 14729

Gde za doček Nove godine u Subotici?

17.11.2015. u 15:10h
Izvor: Subotica.com
Da li znate kako ćete provesti 31. decembar? Da li ćete najluđu noć dočekati u krugu porodice ili sa prijateljima u nekom od ugostiteljskih objekata u Subotici ili na Paliću? Sajt subotica.com vam predstavlja ponudu organizovanih dočeka Nove godine.
Gde za doček Nove godine u Subotici?

Kao i prethodnih godina najveći izbor organizovanih ponuda na javnim mestima možete da nađete na najposećenijem subotičkom sajtu. Hoteli, restorani, kafići, diskoteke ili klubovi - sve ponude na jednom mestu.

Trenutnu ponudu organizovanih dočeka Nove godine možete da pratite na specijalnom odeljku "Nova godina", a ponude će se svakodnevno ažurirati. Ukoliko želite da predstavite dešavanje koje organizujete za najluđu noć, obratite nam se putem ove stranice.

Cene organizovanog dočeka Nove godine po gradu su uglavnom slične i kreću se od 2.000 do 5.000 dinara, odnosno 2.000 - 3.000 dinara za kafiće i lokale po gradu koji su više orijentisani ka mlađoj populaciji i po ceni i po programu koje nude. U restoranima za cenu od oko 5.000 dinara možete da očekujete obilje hrane i pića, živu svirku, a ponegde i trubače u ponoć pa sve do ranih jutarnjih časova. Uglavnom se ugostitelji odlučuju za švedski sto, a konzumiranje alkoholnih i bezalkoholnih pića je neograničeno.

Gde za doček Nove godine u Subotici?

Naši sugrađani tradicionalno dočekuju Novu godinu i na Gradskom trgu. Za to je potrebna samo dobra volja i raspoloženje, a kuvano vino i rakija obećavaju dobar provod i na svežem decembarskom vazduhu. Sredinom decembra očekujemo informaciju o programu za novogodišnju noć na Gradskom trgu. Najbitnije od svega je da novogodišnje veče provedemo u društvu onih koji volimo.

Gde za doček Nove godine u Subotici?

Doček Nove godine u Subotici i okolini - www.subotica.com/nova-godina/ 

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 5 meseci
Komentara: 11
Pregleda: 14729

Povezana vest

Povezane teme

nova godina

doček nove godine

nova godina subotica

nova godina palić

nova godina 2016

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.