Komentara: 26
Pregleda: 10691
Foto

Radikali na lokalnim izborima sa DSS i Dverima

15.03.2016. u 13:27h
Izvor: Subotica.com
U sedištu Severnobačkog okruga Srpske radikalne stranke u Subotici danas je predstavljena koalicija za lokalne izbore koju će činiti Srpska radikalna stranka (SRS), Demokratska stranka Srbije (DSS) i Srpski pokret Dveri.
Radikali na lokalnim izborima sa DSS i Dverima

Po rečima predsednika Severnobačkog okruga SRS Nemanje Šarčevića ovo su stranke koje su logično povezane, programi su im dosta slični i zajednički imaju veće šanse da uđu u gradski parlament.

- "Nekima će se možda činiti logično, nekima možda ne, ali ova odluka je najbolja za sve nas. Poručio bih glasačima sve tri stranke da svojim glasovima ne podržavaju koaliciju nego svoju stranku jer svaka stranka ima svoje političke ideje i da bismo sprovodili svoje ideje moramo da budemo deo parlamentarizma na svim nivoima." - izjavio je Šarčević.

Ispred Demokratske stranke Srbije javnosti se obratio Nebojša Mitić, predsednik gradskog odbora.

- "Izlazak na ove izbore za nas znači da želimo pobedu, a to je ulazak u gradski parlament kako bismo rekli ono što imamo. Mislim da za to imamo snagu, mladost i ljude koji to mogu da obave. Smatram da je ovo odlična koalicija i da ćemo sigurno imati uspeha." - rekao je predsednik Gradskog odbora DSS Subotica.

Treći koalicioni partner je Srpski pokret Dveri koji je na ovoj promociji predstavljao Radenko Martić.

- "Kompletna koalicija će funkcionisati jedinstveno, naši programi lokalnog delovanja će biti zajednički i to ćemo promovisati u narednom periodu" - kratko je prokomentarisao Martić

Kako je rečeno ova kolicija sa prikupljanjem potpisa počinje već danas od 15 časova u prostorijama Okružnog odbora SRS (Nova opština, 7. sprat), a zainteresovani građani mogu da svoju podršku daju do 21 čas i tako će biti narednih dana, iako iz koalicije ističu da veruju da će još danas biti prikupljen dovoljan broj potpisa.

Izvor: Subotica.com
Predstavljanje koalicije SRS-DSS-Dveri Predstavljanje koalicije SRS-DSS-Dveri Predstavljanje koalicije SRS-DSS-Dveri Predstavljanje koalicije SRS-DSS-Dveri Predstavljanje koalicije SRS-DSS-Dveri Predstavljanje koalicije SRS-DSS-Dveri Predstavljanje koalicije SRS-DSS-Dveri Predstavljanje koalicije SRS-DSS-Dveri
Postavljeno pre 8 godina i 1 mesec
Komentara: 26
Pregleda: 10691
Povezane teme

Demokratska stranka Srbije Subotica

DSS Subotica

dveri

srpska radikalna stranka

srs

srpske dveri

Demokratska stranka Srbije

dveri srpske

pokret dveri subotica

lokalni izbori 2016

izbori 2016

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.