Komentara: 2
Pregleda: 2543

Radanovac dobija ambulantu

16.05.2012. u 18:20h
Izvor: RTV Yueco
Radovi na renoviranju Ambulante u Velikom Radanovcu su pri kraju. Dom zdravlja je na tenderu izabrao izvođača radova, koji je za mesec dana završio radove. Pokrajinski sekretar za zdravstvo, socijalnu politiku i demografiju, dr Atila Čengeri je 9.aprila uručio ugovor o adaptaciji prostorija Ambulante u iznosu od 2 miliona, 250 hiljada dinara.
Radanovac dobija ambulantu

U Velikom Radanovcu živi oko 3000 stanovnika. Kada se adaptira objekat, meštani će na jednom mestu da imaju poštu, vrtić i ambulantu.

Ambulanata je smeštena u prostorijama koje su u vlasništvu mesne zajednice. Renoviran je objekat od 50 metara kvadratnih.

Stanovnici ovog dela grada su se žalili ombucmanu da nemaju ambulanti i pisali su peticiju. Prošle godine kada otvarala Rumenačka ulica pokrajinski sekretar za zdravstvo, socijalna pitanja i demografiju, dr Atila Čengeri je obećao građanima ambulantu.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 11 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 2543

Povezane vesti

Povezane teme

radanovac

ambulatna radanovac

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.