Komentara: 45
Pregleda: 8599

Putnicima bez maske neće biti dozvoljen ulaz u javni prevoz

10.07.2020. u 17:40h
Izvor: Subotica.com
Počev od sutra, 11. jula, putnicima koji ne koriste zaštitnu masku biće onemogućen ulazak u autobuse, saopštilo je JP "Subotica-trans".
Putnicima bez maske neće biti dozvoljen ulaz u javni prevoz

Iz preduzeća navode da će postupati na osnovu tačke 10. Naredbe Gradskog štaba za vanredne situacije koja je stupila na snagu u juče, a kojom se naređuje JP "Subotica-trans" da ne dozvoli ulaz u vozila javnog prevoza osobama koje ne koriste zaštitne maske.

- Molimo putnike da se pridržavaju mera kako republičkog Kriznog štaba za vanredne situacije, tako i ostalih stručnih ustanova u cilju zaštite, pre svega, sopstvenog zdravlja, kao i zdravlja ostalih građana - apeluju iz JP "Subotica-trans".

Putnika koji insistira da putuje bez zaštitne maske, vozač je dužan da prijavi policiji po osnovu kršenja Uredbe o merama za sprečavanje i suzbijanje zarazne bolesti covid-19.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 9 meseci
Komentara: 45
Pregleda: 8599

Povezane vesti

Povezane teme

Suboticatrans

sutrans

jp subotica-trans

korona virus

epidemija korona virusa

zaštitna maska

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.