Komentara: 2
Pregleda: 1713

"Putari" sa +12 na revanš četvrtfinala Kupa Srbije

09.03.2017. u 13:16h
Izvor: TV Subotica
Rukometaši Spartak Vojputa načinili su pravi podvig, savladavši u prvom susretu četvrtfinala rukometnog Kupa Srbije novosadsku Vojvodinu sa 35:23.
"Putari" sa +12 na revanš četvrtfinala Kupa Srbije

„Putari“ su u svim segmentima igre u potpunosti nadigrali favorizovanog rivala i čini se stekli zavidnu prednost pred revanš meč koji je na programu za tri nedelje u Novom Sadu.

U prvih deset minuta utakmice, publika je videla kakvu takvu rezultatsku neizvesnost, da bi potom Spartak Vojput napravio četiri poena prednosti 10:6 koju je do odlaska na odmor dodatno uvećao za ubedljivih 18:11 nakon prvih pola sata igre.

Ni u drugom poluvremenu napad Vojvodine nije došao do izražaja pre svega zahvaljujući granitnoj odbrani „putara“ i nesavladivom golmanu Petroviću. Već u 41. minutu prednost je bila dvocifrena 26:16 golom Rakocije, da bi tačku na ovaj meč postavio Ilija Petrović svojim prvim pogodkom za konačnih 35:23.

Listu strelaca u ekipi Spartak Vojputa predvodio je Perović sa 6 golova, Županjac i Potpara su dodali po 5 a na golu Petrović je čak 20 puta bio nepremostiva prepreka za napad Vojvodine, u kom se jedino istakao Pešić sa 4 pogodka.

Revanš susret ove dve ekipe na programu je 29. marta u „srpskoj Atini“.

Izvor: TV Subotica
Postavljeno pre 7 godina i 1 mesec
Komentara: 2
Pregleda: 1713
Povezane teme

rukometni klub spartak

rukomet

rukometni klub spartak vojput

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.