Komentara: 7
Pregleda: 5403
Foto

Puštena u promet asfaltirana Ulica grožđa

19.05.2015. u 18:10h
Izvor: Radio Subotica
Stanovnici Ulice grožđa u Mesnoj zajednici Peščara konačno su dobili asfaltiran put koji će u mnogome da doprinese poboljšanju kvaliteta svakodnevnog života.
Puštena u promet asfaltirana Ulica grožđa

Tu su nedavno završeni radovi na izgradnji kolovoza u dužini od 1590 metara. Širina puta je 6 metara, a izvođač radova bilo je preduzeće "Voj–put".

Danas su gradonačelnik Subotice Jene Maglai, predsednik Skupštine grada Ilija Maravić, pomoćnica gradonačelnika zadužena za komunalne delatnosti i zaštitu životne sredine Maria Kern Šolja, i predsednik Skupštine Mesne zajednice "Peščara" Aleksandar Ranković, obišli ovu ulicu.

Ukupna vrednost investicije je 50 miliona dinara. Sredstva su za ovu namenu izdvojena iz lokalne Samouprave i Ministarstva privrede, u srazmeri pola–pola.

Izvor: Radio Subotica
Puštanje u promet asfaltirane Ulice grožđa Puštanje u promet asfaltirane Ulice grožđa Puštanje u promet asfaltirane Ulice grožđa Puštanje u promet asfaltirane Ulice grožđa Puštanje u promet asfaltirane Ulice grožđa Puštanje u promet asfaltirane Ulice grožđa Puštanje u promet asfaltirane Ulice grožđa Puštanje u promet asfaltirane Ulice grožđa
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 10 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 5403

Povezana vest

Povezane teme

Asfaltiranje ulica u Subotici

asfaltiranje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.