Komentara: 15
Pregleda: 4928

Pušten u saobraćaj atarski put u ulici Muškatla

16.09.2013. u 17:06h
Izvor: RTV Yueco
Svečano je pušten u saobraćaj atarski put u ulici Muškatla, koja se nalazi u Mesnoj zajednici “Veliki Radanovac”. Put je nasut tucanikom, a finansiran je od novca prikupljenog izdavanjem državnog poljoprivrednog zemljišta u zakup. Ukupna vrednost uređenje pet atarskih puteva, među kojima je i ulica Muškatla iznosi osam miliona dinara.
Pušten u saobraćaj atarski put u ulici Muškatla

Irena Farkaš je zadovoljna je izgradnjom atarskog puta. Kaže da nekoliko puta dnevno ide tom ulicom do svog salaša i zbog prašine i blata nije želela da ide svojim automobilom nego biciklom.

Za uređenje atarskih puteva ove je izdvojeno 15 miliona dinara. Gradonačelnik je istakao da se na ovaj način dinar sakupljen od izdavanja državnog poljoprivrednog zemljišta vraća poljoprivredicima. Na ovaj način biće spojene mesne zajednice Mali i Veliki Radanovac.

Uređenje atarskih puteva je veoma bitno, a naročito u ovom delu grada jer ima puno poljoprivrednih proizvođača. Pored ulice “Muškatla”, urediće se: Bikovački atarski put, u produžetku Bačvanske ulice, atarski put u Šupljaku i Senćanski put na Paliću.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 8 meseci
Komentara: 15
Pregleda: 4928

Povezana vest

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.