Komentara: 4
Pregleda: 2712

Novi tender za atarske puteve vredan 84 miliona dinara

11.09.2014. u 15:15h
Izvor: Subotica.com
Lokalna samouprava raspisala je tender za izgradnju i uređenje atarskih puteva, koji je procenjen na nešto preko 84 miliona dinara. Kako se navodi u konkursnoj dokumentaciji, objavljenoj na gradskom zvaničnom sajtu grada, kriterijum za odabir izvođača radova biće najniža ponuđena cena, a otvaranje ponuda zakazano je za 10. oktobar, dok je rok za donošenje odluke o izboru izvođača 25 dana.
Novi tender za atarske puteve vredan 84 miliona dinara

Ovo je druga ovogodišnja javna nabavka za atarske puteve u Subotici, a raspisana je nakon što je tender, koji je ranije raspisan, 13. avgusta proglašen neuspešnim zbog toga što je jedan ponuđač dao cenu koja je bila viša od raspoloživih sredstava, dok je drugi ponuđač zakasnio sa dostavljanjem ponude.

Ponuda "Elite kopa" iz Beograda iznosila je 93 miliona dinara što je za 11 miliona više u odnosu na prvobitni predviđeni plan i budžet od 82 miliona dinara, dok ponudu subotičkog "Vojputa" komisija nije ni pogledala, jer je stigla sa 2 minuta zakašnjenja, iako je tender raspisan još 10. jula.

Šimon Ostrogonac, član Gradskog veća zadužen za poljoprivredu ističe da je sredstvima od 84 miliona dinara predviđen rad na otresištima, izgradnji novih i održavanju starih puteva sa tucanikom, dodajući da će u proseku u svakoj prigradskoj mesnoj zajednici biti rađeno između dva i tri kilometra atarskog puta.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 7 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 2712

Povezane vesti

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.