• Pregleda: 5445

Puna kabina neprijavljenih ruskih suplemenata

U saradnji sa policijom, carinici su na graničnom prelazu "Horgoš" zaplenili preko 10.500 tableta, kapsula i kapi različitih suplemenata poreklom iz Rusije.
Puna kabina neprijavljenih ruskih suplemenata

Prekršaj je otkriven u jutarnjnim časovima, kada je na ulaznoj strani terminala "Horgoš" za detaljnu kontrolu izdvojen kamion, koji je iz Rusije ka Srbiji prevozio duvan.

Na pitanje da li osim prijavljene robe ima još nešto da prijavi, 38-godišnji vozač, državljanin Srbije, rekao je da nema ništa.

Međutim, detaljnim pregledom kabine, pronađene su sportska torba i kesa pune različitih suplemenata robne marke "Sibirsko zdravlje". Ovi dodaci ishrani na biljnoj bazi uglavnom se koriste za detoksikaciju i jačanje imuniteta.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

8
Bačkist Odgovori
Ovo je neko ko želi da radi i na buvljaku!
Gabriel
Kakav si ti bilmez
Realan, (Anti)sistem Odgovori
Gde baš "slučajno" zaplena ruske robe? Srbija je "neutralna".
grgica Odgovori
Pa ovo može da se kupi u jednoj prodavnici u gradu.
saša
I ša onda?
Petar Vetar Odgovori
Interesantno :)
Acke Odgovori
Strasno,svercovati lekove nema smisla carini pohvale
Petar Lakovic Odgovori
Takođe je proverom imovinskog stanja zaposlenih carinika na graničnom prelazu,utvrđeno da oni i njihovi bližnji( čitaj: supružnici,roditelji...) žive kao sav prosečan narod u državi Srbiji i sa puno smelisti i hrabrosti doprinose borbi protiv kriminala....bla,bla.... a ,da, svaka čast na sprečenom i otkrivenom krijumčarenju! Vozač ima da vozi za sve novce koje mu je poslodavac dao kad je kretao na put,nema dodatne zarade!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.