Komentara: 30
Pregleda: 10954
Video
Foto

Prvomajski uranak na Paliću posetilo 40.000 ljudi

01.05.2023. u 19:17h
Izvor: Subotica.com
Čini se da će Prvomajski uranak na Paliću i ove godine biti jedna od najposećenijih destinacija u našoj zemlji. Prema izveštaju, oko 40.000 ljudi već je posetilo Palić do 14 časova, a organizatori očekuju više od 100.000 posetilaca tokom četvorodnevne praznične manifestacije.
Prvomajski uranak na Paliću posetilo 40.000 ljudi

Prvomajski uranak i ove godine nudi bogatu ponudu zabavnih, gastronomskih i umetničkih aktivnosti, sa 120 izlagača koji se protežu duž šetališta i tradicionalnim luna parkom. Valerija Denč, direktorka "Parka Palić", izrazila je uverenje da će svi uživati.

Prvomajski uranak na Paliću posetilo 40.000 ljudi

- Svi smeštaji u hotelima i pansionima su popunjeni, i to ne samo sad nego do kraja turističke sezone. Sa nama su gosti iz cele Srbije i Mađarske, a sadržaji su za sve generacije. Ako se po jutru dan poznaje, pred nama je još jedna bogata turistička sezona u okviru koje ćemo imati brojne koncerte i sadržaje na Muzičkom paviljonu i Letnjoj pozornici - najavljuje Valerija Denč.

Prvomajski uranak na Paliću posetilo 40.000 ljudiBrojne posetioce privlači, pre svega, lepo vreme i lepota druženja sa porodicom i prijateljima u prirodi, pored obale jezera, kao i bogata kulturna, sportska, gastronomska i zabavna ponuda, u kojoj posebnu pažnju, pre svega najmlađih, privlači najveći luna-park u Srbiji, koji se prostire na 10.000 kvadratnih metara.

Veliku posećenost ovih dana beleži i Zoo vrt na Paliću u kojem se smenjuju zanatiželjnici, mnogo porodica sa decom, a mališani svakkao uživaju  šarenolikom zabavnom i edukativnom sadržaju i životinjama koje su stanovnici ovog vrta.Prvomajski uranak na Paliću posetilo 40.000 ljudi

O bezbednosti i dobrom utisku brinuli su se ovih dana, a danas posebno, brojne ekipe koje su se trudile da ova tradicionalna manifetsacija, 38. por redu, protekne u najboljem redu. Kako je biti vatrogasac ili policajac demonstrirale su ekipe kod Male gostione. Znatiželjnici su mogli pobliže da se upoznaju sa ovim izazovnim zanimanjima, ali da pobliže dožive neke od rekvizita koje ove službe koriste u svakodnevnom radu. Na štandu policije građani su mogli da probaju i nekolko vrsta naočara koje simuliraju alkoholisanost, stanje pod opojnim narkoticima i slično.

Prvomajski uranak na Paliću posetilo 40.000 ljudi

Izvor: Subotica.com
Prvomajski uranak uz Palićko jezero Prvomajski uranak uz Palićko jezero Prvomajski uranak uz Palićko jezero Prvomajski uranak uz Palićko jezero Prvomajski uranak uz Palićko jezero Prvomajski uranak uz Palićko jezero Prvomajski uranak uz Palićko jezero Prvomajski uranak uz Palićko jezero
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 godinu i 2 nedelje
Komentara: 30
Pregleda: 10954

Povezana vest

Povezane teme

Prvi maj Palić

Prvomajski uranak

valerija denč

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.