Komentara: 55
Pregleda: 6134

Prvog juna bazen će biti završen, tvrde u Direkciji

04.01.2012. u 16:16h
Izvor: RTV Yueco
Prvog juna bazen će biti završen, tvrde u Direkciji

Radovi na izgradnji bazena na Prozivci teku po planu. Građevinci koriste lepo vreme tako da rade i iza ponoći pod reflektorima. Radovi se finansiraju iz republičkog budžeta novcem koja su namenjena za podsticanje građevinske industrije sa 530 miliona dinara. Izvođač radova je konsorcijum “SMB” gradnja” i “Ekspres servis” iz Subotice i “Jedinstvo” iz Sevojna.

Anketirani stanovnici Prozivke su zadovoljni što se gradi bazen. Kažu da im buka ne smeta, ali da možda ima bitnih investicija u gradu koje treba da se završe.

Zemljani radovi na izgradnji bazena su završeni, kao i priključivanje na vodovodnu i kanalizacionu mrežu. Radovi na izlivanju ploče za veliki bazen su završeni i u toku su radovi na izlivanju ploče za mali bazen.

Budući kompleks će imati oko 3.800 kvadratnih metara korisne površine sa dva bazena.Veliki bazen dimenzija 33,33 x 25 metara, dubine 2 metra, namenjen je kako subotičkim sportistima tako i rekreativnom plivanju, a mali bazen, veličine 8 x 12,5 metara i dubine od 1,2 metra deci i školi plivanja.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 3 meseca
Komentara: 55
Pregleda: 6134
Povezane teme

bazen u subotici

bazen prozivka

bazen na prozivci

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.