Komentara: 5
Pregleda: 4197

Prvi veliki stand up show u Subotici

10.06.2014. u 17:03h
Izvor: RTV Yueco
Sutra će u caffe-u Sax biti održan prvi veliki stand up show u Subotici, gde će nastupiti prvi srpski stand up komičar Srđan Jovanović, dok će domaćin večeri biti, takođe stand up komičar, Srđan Olman.
Prvi veliki stand up show u Subotici

 Ova komedija je zasnovana na ironičnom pogledu na društvo, politiku i tabu teme, gde izvođač, odnosno stand up-er ne štedi ni sebe, po nekad ni publiku. Ovaj vid zabave odavno je već poznat u Americi, kao i Evropi, dok je u Srbiju stigao pre 6-7 godina. Kikinda, Novi Sad, Beograd i Niš, samo su neki od gradova gde Srđan Olman nastupa sa svojim tačkama, dok je Srđan Jovanović, osim u Srbiji, zabavljao publiku i širom Evrope.

Ova vrsta komedije nije preporučljiva mlađima od 16 godina, kao ni onim starijim generacijama, koji su navikli na nešto blaži humor.

Prvi veliki stand up show u Subotici

Stand up je surov i zasnovan je isključivo na mašti izvođača, a sve u duhu humora. Drugo stand up veče u Subotici biće održano već naredne srede 18. juna na istom mestu, kada će osim Srđana Olmana, nastupiti najpoznatiji hrvatski stand up komičar Peđa Bajović.

Izvor: RTV Yueco
Prvi veliki stand up show u Subotici Prvi veliki stand up show u Subotici Prvi veliki stand up show u Subotici Prvi veliki stand up show u Subotici Prvi veliki stand up show u Subotici Prvi veliki stand up show u Subotici Prvi veliki stand up show u Subotici Prvi veliki stand up show u Subotici
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 10 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 4197
Povezane teme

najbolji komičar

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.