Komentara: 6
Pregleda: 7098

Prvi besplatni pregledi u nedelju

14.09.2017. u 12:12h
Izvor: Subotica.com
Prva u nizu akcija besplatnih pregleda održaće se u nedelju, 17. septembra, u Opštoj bolnici Subotica. Od 8 do 16 časova, sugrađani će imati priliku da urade preventivne preglede, bez obzira na to da li imaju ili nemaju zdravstveno osiguranje.
Prvi besplatni pregledi u nedelju

Pregledi će se obavljati u prizemlju specijalističko-polikliničkog dela, internističke ambulante Opšte bolnice, a sugrađani će biti u prilici da izmere šećer u krvi, krvni pritisak, kao i da urade EKG pregled. Iz Opšte bolnice zamolili su da se na preventivni pregled ponese bilo kakav dokument za identifikaciju.

- Akcija se sprovodi u cilju prevencije kardiovaskularnih oboljenja i predstavlja poziv svom stanovništvu i to, pre svega, populaciji koja je zdrava da prekontroliše svoje zdravstveno stanje. Akcija traje od 8 do 16 časova, a građani mogu da dođu u terminu koji im najviše odgovara - saopštili su iz Opšte bolnice Subotica, i pozvali sve zainteresovane sugrađane da se odazovu preventivnim pregledima.

Kako smo pre nekoliko dana najavili, Ministarstvo zdravlja pokrenulo je akciju besplatnih preventivnih pregleda za sve građane u Srbiji, koji će se svake treće nedelje u mesecu obavljati u svim Opštim bolnicama i kliničkim centrima u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 7 meseci
Komentara: 6
Pregleda: 7098

Povezane vesti

Povezane teme

subotička bolnica

opšta bolnica

besplatan pregled

besplatni pregled

kontrola zdravlja

bolnica subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.