Komentara: 1
Pregleda: 4633

Prva beba iz subotičkog Centra za VTO i njena mama danas idu kući

18.07.2023. u 12:16h
Izvor: Subotica.com
Prva beba iz subotičkog Centra za VTO i njena mama danas idu kući

Danas je za Mirjanu Vojnić Hajduk izuzetno srećan dan - prvi put će prag svoje kuće prekoračiti u svojstvu mame, sa svojom ćerkom Nikolinom u rukama. 

- Porodila sam se u petak, carskim rezom, koji je radio doktor Radulović, u spinalnoj anesteziji, tako da sam odmah čula svoju bebu, moju Ninu. Posle toliko borbe, to je prelep osećaj, ne mogu to da opišem, nešto najlepše - bila je emotivna novopečena mama. Ne mogavši da zadrži suze radosnice, dodala je da su i beba i ona dobro - Sve je prošlo u najboljem redu, beba je dobro, sisa, ja sam na nogama, sve je dobro, a danas idemo kući, jako sam uzbuđena zbog toga.

Prva beba iz subotičkog Centra za VTO i njena mama danas idu kućiNikolina je prva beba potekla iz subotičkog centra za VTO, koji je osnovan upravo na inicijativu prim. dr Aleksandra Radulovića, priznatog stručnjaka u oblasti reproduktivne medicine. Što se samog proces VTO tiče, Mirjana je u proces ušla u septembru, a nije krila oduševljenje, ne samo lekarima, već i ostalim medicinskim i nemedicinskim osobljem i kompletnim tretmanom. 

 - Svima koji se još uvek dvoume da li da dođu ovde, rekla bih da ništa ne čekaju. Svima preporučujem ovaj Centar, jer sve ovo je jedno divno iskustvo. Od prvog dolaska, pa sve do sada, kada je moja Nina došla na svet. Mi smo bili i u drugim centrima, a onda smo došli ovde. Nisam imala mnogo nade, jer Centar tek počinje sa radom, koje su šanse da uspe, mislila sam. Ali, eto, bog je tako hteo, da sve bude dobro. Dr Radulović je od samog početka uz mene, on je jedan vrhunski profesionalac zahvaljujući kome je sve dobro proteklo. I ne samo on, ovde su me svi, baš svi dočekali ljubazni, nasmejani, raspoloženi, to je jako bitno. Ovde se nijednog trenutka nisam osetila drugačijom, znate, nije to svuda tako - objašnjava ona. 

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 meseci i 4 nedelje
Komentara: 1
Pregleda: 4633

Povezana vest

Povezane teme

opšta bolnica

vantelesna oplodnja u subotici

dr aleksandar radulović

centar za vantelesnu oplodnju

centar za reproduktivnu medicinu i vto subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.