Komentara: 19
Pregleda: 2056
Foto

Proširenje vodovodne mreže u naselju Zorka, mogućnost priključenja za 90 domaćinstava

25.03.2023. u 13:00h
Izvor: Subotica.com
U toku su radovi na proširenju vodovodne mreže u Mesnoj zajednici "Zorka", a 90 domaćinstava u ovom naselju imaće mogućnost priključenja. Vrednost radova je 37,2 miliona dinara, a sredstva su obezbeđena iz gradskog budžeta.
Proširenje vodovodne mreže u naselju Zorka, mogućnost priključenja za 90 domaćinstava

Nakon asfalta, telefona i interneta u Ulicu pokret nesvrstanih stiže i vodovodna mreža. Kako kaže Karolina Rozevel punih 18 godina čeka da se stvore uslovi za priključenje njenog domaćinstva.

Nama ovo mnogo znači pošto je voda iz bušenih bunara veoma lošeg kvaliteta. Radujem se i ja i sve komšije, već pripremamo neophodne papire za priključenje - priča Karolina.

Mogućnost priključenja na gradsku vodovodnu mrežu imaće i stanovnici 12. nove, Proleterskih brigada i Sutjeske ulice.

Proširenje vodovodne mreže u naselju Zorka, mogućnost priključenja za 90 domaćinstavaOvim stvaramo preduslov za to da u nekoj doglednoj budućnosti Kelebija bude priključena na vodovodnu mrežu, jer se proširuje taj magistralni vod, odnosno taj pravac ka naselju Kelebija - objašnjava Balint Pastor, predsednik Skupštine grada i narodni poslanik i najavljuje izradu projektno-tehničke dokumentacije za vodovodnu mrežu u još sedam naselja na teritoriji Subotice - Radi se projektno-tehnička dokumentacija za izgradnju vodovodne mreže  u Hajdukovu, Šupljaku, Nosi, Bačkim Vinogradima, Ljutovu, Gornjem i Donjem Tavankutu. Pored ovoga, kako bi građani imali dobar kvalitet vode, buše se bunari na teritoriji grada, a ove godine radi se bušenje na vodozahvatu 1 i u Čantaviru.

Priključenje na vodovodnu mrežu u MZ "Zorka" biće omogućeno na leto, istakao je direktor JKP "Vodovod i kanalizacija", Đerđ Šugar.

Proširenje vodovodne mreže u naselju Zorka, mogućnost priključenja za 90 domaćinstavaRadovi su počeli u januaru, a pošto je zima bila blaga izvođač je dobar deo posla već odradio. Međutim, po završetku ovih radova "Vodovod" će pristupiti ispiranju i dovođenju kvaliteta vode u ispravno stanje. Potom sledi pribavljanje dozvola i negde u julu će se steći uslovi za priključenje domaćinstava na vodovodnu mrežu - precizirao je Šugar - Priključak košta 60 hiljada dinara, a postoji mogućnost otplate na 6 ili 12 mesečnih rata.

Izvor: Subotica.com
Obilazak radova na izgradnji vodovodne mreže u ulici Pokreta nesvrstanih Obilazak radova na izgradnji vodovodne mreže u ulici Pokreta nesvrstanih Obilazak radova na izgradnji vodovodne mreže u ulici Pokreta nesvrstanih Obilazak radova na izgradnji vodovodne mreže u ulici Pokreta nesvrstanih Obilazak radova na izgradnji vodovodne mreže u ulici Pokreta nesvrstanih Obilazak radova na izgradnji vodovodne mreže u ulici Pokreta nesvrstanih Obilazak radova na izgradnji vodovodne mreže u ulici Pokreta nesvrstanih Obilazak radova na izgradnji vodovodne mreže u ulici Pokreta nesvrstanih
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 godinu i 1 mesec
Komentara: 19
Pregleda: 2056
Povezane teme

jkp vodovod i kanalizacija

javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija

vodovodna mreža

balint pastor

priključenje na vodovodnu mrežu

đerđ šugar

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.