Komentara: 5
Pregleda: 4765

Pronatalitetni fond odobrio 39 zahteva za stambeni kredit

16.05.2014. u 18:32h
Izvor: Subotica.com
Stambeno-kreditni pronatalitetni fond Grada Subotice objavio je danas 39 imena kojima je odobren zahtev za dodelu sredstava za obezbeđivanje učešća za bankarski stambeni kredit. Eventualne žalbe na ovu odluku mogu da se ostvare u roku od 15 dana.
Pronatalitetni fond odobrio 39 zahteva za stambeni kredit

Upravni odbor Stambeno-kreditnog fonda Grada Subotice, na danas održanoj sednici doneo je odluku o utvrđivanju Rang liste za dodelu sredstava za obezbeđivanje učešća za bankarski stambeni kredit i po kojoj se sredstava obezbeđuju za 39 lica koja su se prijavila na konkurs, a koja su bodovana u rasponu od 20 do 80 bodova.

Sredstva Stambeno-kreditnog fonda Grada Subotice se dodeljuju na osnovu rang liste koju utvrđuje Upravni odbor Fonda, na predlog Komisije za stambene odnose Grada Subotice, a na osnovu bodova koji se dodeljuju po kriterijumu broja dece. Broj dece se boduje na sledeći način: jedno dete – 20 bodova, dva deteta – 40 bodova, tri deteta – 60 bodova, četvoro ili više dece – 80 bodova.

Maksimalni iznos sredstava koja Fond odobrava za kupovinu stambenog prostora za lica koja nemaju rešeno stambeno pitanje je 15.000 eura, sa rokom otplate do 25 godina - i to bez kamate. Korisnik sredstava može sa bankom zaključiti ugovor o kreditu i na iznos veći od 45.000 eura, ali iznos učešća koji obezbeđuje Fond ne može preći 15.000 eura.

Maksimalni iznos sredstava koja Fond odobrava za poboljšanje uslova stanovanja za lica koja nemaju odgovarajući stambeni prostor i uslove stanovanja je 4.500 eura, sa rokom otplate do deset godina, bez kamate.

Sredstava su dodeljena sledećim kandidatima: Puvača Milka, Mijajlović Milorad, Stanić Predrag, Joksović Tatjana, Gojić Aleksandra, Sándor Valentin, Stefanović Dragana, Dubočanin Branislav, Okulić Zoran, Bicók Mónika, Šljukić Danica, Ivković Zoran, Nikolić Nataša, Saulić Miroslav, Šamu Laslo, Medaković Bojan, Gabrić Hajnal Sandra, Simjanovski Ozren, Stanković Sanja, Stepić Sandra, Čilag Salai Đenđi, Đorđević Milan, Miljković Dejan, Zuber Željko, Živković Dragan, Sarapka Atila, Milodanović Gorjana, Ivić Dušan, Bunford Jovan, Ševenj Nada, Hajduković Marina, Sabadoš Bojan, Kovač Marta, Latki Tomislav, Tanović Vladimir, Šarčević Branko, Krneta Dragan, Müller Vörös Hajnalka, Petrović Goran.

Ova odluka postavljena je na zvaničnog gradskom sajtu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 11 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 4765
Povezane teme

Pronatalitetni fond Grada Subotice

stambeno kreditni pronatalitetni fond subotice

raspodela sredstava pronatalitetnog fonda

stambeni krediti

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.