Komentara: 22
Pregleda: 7618

Promene u odborima i komisijama

18.04.2014. u 16:27h
Izvor: Radio Subotica
Na juče održanoj sednici Skupštine grada razrešeni su i imenovani predsednici Nadzornih odbora javnih preduzeća, kao i članovi raznih komisija koja funkcionišu u okviru lokalne samouprave.
Promene u odborima i komisijama

Skupština grada na 20. sednici razrešila je Milutina Kosanovića dužnosti predsednika Nadzornog odbora Javnog komunalnog preduzeća "Subotička toplana" i na tu dužnost imenovala Lelu Škorić.

Advokat Milutin Kosanović imenovan je za predsednika Nadzornog odbora u "Vodovodu" februara ove godine, ali kako po Zakonu o advokaturi, ne može obavljati i dužnost predsednika Nadzornog odbora, Kosanović je na dužnost u nadzornom odboru dao ostavku.

Rešenjem Skupštine grada, dužnosti predsednika Upravnog odbora Centra za socijalni rad razrešen je Mirko Zinaić, koji je podneo ostavku, jer je imenovan za predsednika Nadzornog odbora Javnog preduzeća "Radio Subotica".

Za predsednika Upravnog odbora Centra za socijalni rad imenovan je diplomirani pravnik Branislav Pekez.

Razrešni su i Predrag Bobić sa dužnosti zamenika predsednika i Dušan Minić sa dužnosti člana u Komisiji za dodelu zvanja i priznanja. Bobić i Minić podneli su ostavke, a na njihova mesta u Komisiji za dodelu zvanja u priznanja imenovani su Tamara Zagorac Mešter, za zamenicu predsednika i Mitar Mitrić, za člana.

Ozren Uzelac razrešen je dužnosti predstavnika grada Subotice u Skupštini društva sa ograničenom odgovornošću za upravljanje Slobodnom zonom "Subotica". Za predstavnika grada u Skupštini ovog društva imenovana je diplomirana ekonomistkinja Vesna Popović.

Radmilo Todosijević, koji je na 19. sednici Skupštine podneo ostavku na mesto predsednika Skupštine grada, na poslednjoj, 20. sednici Skupštine, razrešen je dužnosti predsednika u Komisiji za kadrovska i administrativna pitanja i radne odnose. Umesto njega, za predsednika ove Komisije izabran je sadašnji predsednik Skupštine grada Ilija Maravić.

Ilija Maravić podneo je ostavku na mesto člana Saveta za poljoprivredu. Umesto njega, u Savet za poljoprivredu imenovan je Dejan Antić.

Izvor: Radio Subotica
Postavljeno pre 9 godina i 11 meseci
Komentara: 22
Pregleda: 7618
Povezane teme

javna preduzeća

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.