• Pregleda: 7085

Promena saobraćanja više autobuskih linija u subotu

Usled održavanja 1. Subotičkog polumaratona i zatvaranja velikog broja ulica u centru grada u subotu, 2. septembra, doći će do većih promena u saobraćaju linija, pre svega gradskog saobraćaja u periodu od 10 do 13,30 časova.
Promena saobraćanja više autobuskih linija u subotu

Linija 1a Kelebija opština-Novo naselje će od stajališta “Bolnica” saobraćati trasom linije 16 do Zagrebačke ulice kroz koju će proći do Preradovićeve ulice odakle će saobraćati svojom uobičajenom trasom.

Linija 2 Srpski šor-KTC iz Srpskog šora će kroz ulicu Arsenija Čarnojevića  saobraćati do ulice Petra Lekovića. Nakon ulice Petra Lekovića do KTC-a neće saobraćati linija 2.

Linija 3 Makova Sedmica-Bajski put će biti podeljena na dve linije. Jedan autobus će saobraćati na relaciji Makova Sedmica-Međumesna autobuska stanica dok će drugi autobus saobraćati na relaciji Bajski put-Lifka (Trg žrtava fašizma).Vremena polaska od Lifke po vremenima polaska, u redu vožnje, sa Bajskog puta.

Linija 4 Veliki Radanovac-Lifka će saobraćati do/od Međumesne autobuske stanice.

Linija 6 Mali Bajmok-Vikend naselje će biti podeljena na dve linije. Jedan autobus će saobraćati na relaciji Mali Bajmok-Lifka (Trg žrtava fašizma) dok će drugi saobraćati na relaciji Vikend naselje-Međumesna autobuska stanica.

Autobus koji će saobraćati na relaciji Mali Bajmok-Preradovićeva ulica-Lifka (Trg žrtava fašizma) će saobraćati prema sledećem redu vožnje.

Mali Bajmok Lifka (ispred Trga žrtava fašizma)
9:55 10:10
10:25 10:40

10:55

11:10

11:25

11:40

11:55

12:10

12:25

12:40

12:55

13:10

Autobusi koji saobraćaju na relaciji Međumesna autobuska stanica-Vikend naselje će saobraćati prema važećem redu vožnje linije 6. Molimo putnike da obrate pažnju da će autobusi prema Malom Bajmoku stizati ranije od uobičajenog vremena na stajalište “Patria / Nova opština”.

Linija 8a Železničko naselje-Lifka će saobraćati na relaciji Železničko naselje—ulica Arsenija Čarnojevića-ulica Petra Lekovića.  Od ulice Petra Lekovića do Lifke linija 8a neće saobraćati.

Linija 16 Teslino naselje-Aleksandrovo će (gledano iz smera Aleksandrova) saobraćati uobičajenom trasom do stajališta “Bolnice” odakle će skrenuti desno u Bajnatsku ulicu a nakon toga će se kretati Senćanskim putem do stajalište “Patrija/Nova opština” odakle će se vratiti na uobičajenu trasu linije 16.

Privremena autobuska stajališta će se postaviti u ulici Petra Lekovića, Arsenija Čarnojevića(u visini Hale sportova) i kod katedrale Svete Terezije Aviljske (Trg žrtava fašizma).

Autobusi na prigradskim linijama Čantavir, Žednik, Đurđin će saobraćati Bajnatskom ulicom do stajališta “Bolnica” odakle nastavljaju uobičajenim trasama. Autobusi za Bajmok, Tavankut i  Kelebiju će od Bajnatske ulice saobraćati Baogradskim putem i  Zagrebačkom ulicom. Stajališta “MEŠC”, “Patrija”, “Pošta II” kao i “Lifka” neće biti u upotrebi. Autobusi za Bajmok, Tavankut će umesto stajališta “Lifka” stajati na stajališta “Sarvaš”. Autobus za Kelebiju će stajati na stajalištu “Preradovićeva”.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

4
Subotičanin Odgovori
Naslov vesti bi trebao da glasi:

U subotnje prepodne šačica idiota teroriše ceo grad.

A onda tekst vesti:
Gradu preti saobraćajni kolaps jer su sve glavne saobraćajnice i ulice u gradu barem delimično zatvorene. A subotičani sve to trpe jer samo to i znaju...
TESLA Odgovori
Ko želi dadođe od Elektro vojvodine do Buvljaka u vreme maratona, to može uraditi najbrže preko NOVOG SADA ILI PEŠTE. To je najkraći put. ja sam probao raznim prečicama na relaciji bolnica hala sportova i uspeo sam proći tek iza zorke posle sat vremena vozikanja,
Organizatori, svaka vam čast. AL GA OPRAVI.
Mićo_tera_pravdu
Tesla brate napaceni bicikla je zakon probijes se kroz guzvu kao nista,jedino pripazis malo na bahate vozace da ne kazem klince ili ti tatine sinove sa BMW,MERCEDES,AUDI i ostalim skalamerijama koji ne j... zivu silu ni semafor ni pesacki i pesake nikog rode moj srce moje, pandurima ture neku kintu i nikom nista kao da se nista nije desilo, dao bi ja njima motiku kad ne znaju posteno da zarade CAST nekolicini
MIĆO Odgovori
Svaka čast maratoncima, ali ne i policiji koja je dopustila da šleperi dođu do "vatrogasaca" i formiraju kilometarsku kolonu pored obilaznica i sporednih puteva. Ili, organizatori neka naprave maraton ili polumaraton da ne naprave zbrku u celom gradu.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.