Komentara: 4
Pregleda: 2828

Prolećna akcija čišćenja grada danas i sutra u MZ "Zorka"

06.06.2014. u 08:45h
Izvor: Subotica.com
Tradicionalna akcija prolećnog održavanja grada danas i sutra održava se u Mesnoj zajednici "Zorka". Od ponedeljka akcija se nastavlja postavljanjem kontejnera u MZ "Kelebija" i MZ "Šupljak".
Prolećna akcija čišćenja grada danas i sutra u MZ "Zorka"

Kontejneri za čvrsti i kabasti otpad će u petak i subotu biti na uglu Zorkine i Erdutske ulice;, zatim na uglu ulica Jokai Mora i Kristofera Kolumba, na uglu ulica Proleterskih brigada i dr. Ferenca Bodrogvarija, na uglu ulica Proleterskih brigada i Somborske i na uglu ulica Proleterskih brigada i Zorkine.

Akcija se nastavlja od ponedeljka postavljanjem kontejnera u MZ "Kelebija" na uglu ulice Kiš Ferenca i Glavnog puta i u ulici Veljka Vlahovića (kod stare škole) i u MZ "Šupljak" postavljanjem kontejnera kod groblja, kod doma i kod Šamuke.

Javno komunalno preduzeće „Čistoća i zelenilo" prolećnu akciju čišćenja i uređenja grada sprovodi u periodu od 13. maja do 7. jula, a kompletan spisak lokacija sa datumima možete da pogledate u povezanoj vesti.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 10 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 2828

Povezana vest

Povezane teme

jkp čistoća i zelenilo

prolećno čišćenje

akcija prolećnog čišćenja

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.