Komentara: 2
Pregleda: 2042

Projekat "Starost" u Likovnom susretu

02.04.2013. u 17:23h
Izvor: RTV Yueco
U modernoj galeriji „Likovni susret“ sutra u 19 časova će biti otvorena izložba pod nazivom „Starost“.
Projekat "Starost" u Likovnom susretu

Radi se o projektu “Starost” koji obuhvata izložbu savremene umetnosti, radionicu, filmske projekcije i vođenja kroz izložbu.

Koprodukcija Moderne galerije „Likovni susret“ Subotica i Udruženja „Perionica“ iz Beograda, odnosno nezavisnih kustoskinja Kristine Stefanović Živanović i Irene Šimić, inicijalna ideja projekta je tematizacija starenja u savremenoj umetnosti u Srbiji, te prezentacija vizuelne ekspresije ovog fenomena.

Radi celovitog sagledavanja teme, projekat je zamišljen kao niz međusobno zavisnih sadržaja, koji podržavaju osnovnu ideju, dok istovremeno pružaju potpuni uvid u različite aspekte starenja.

Partneri u realizaciji izložbe u Subotici su: Gerontološki centar Subotica, Fondacija za omladinsku kulturu i stvaralaštvo „Danilo Kiš“ , Art bioskop „Lifka“ , Hotel „Galleria“.

Izvor: RTV Yueco
Najava izložbe "Starost" Najava izložbe "Starost" Najava izložbe "Starost" Najava izložbe "Starost" Najava izložbe "Starost" Najava izložbe "Starost" Najava izložbe "Starost" Najava izložbe "Starost"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 11 godina i 3 nedelje
Komentara: 2
Pregleda: 2042
Povezane teme

starost

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.