Komentara: 1
Pregleda: 4071

Prohodna Kireška ulica

07.09.2012. u 19:38h
Izvor: RTV Yueco
Deo Kireške ulice koji je već decenijama bio neprohodan za motorni saobraćaj, pogotovo za vreme velikih kiša, poledice ili snega, konačno je uređen.
Prohodna Kireška ulica

Aktivisti mesne zajednice Makova Sedmica u saradnji sa Direkcijom za izgradnju grada posuli su strugani asfalt u dužini od 600 metara u ovoj ulici, koja je konačno postala prohodna za sva vozila. Meštani koji ovde žive kažu da su već odustali od nadanja da će se ulica jednog dana urediti, iako je bilo obećanja u svakoj predizbornoj kampanji.

Ovo je jedna od retkih ulica gde prethodnih godina ni vozilo Hitne pomoći nije moglo da prođe. Meštani koji ovde žive, kažu da su se snalazili na razne načine kako bi došli do asfalta.

Iako je u neposrednoj blizini novi kružni tok koji spaja Željezničko naselje, Mali Radanovac i Teslino naselje, Kireška ulica ostala je netaknuta i neprohodna. Sve do sada....

Osim Kireške uređene su i ulice Ljubice Ivošević, deo Nadežde Petrović, deo Đeri Ferenca, a za koji dan i ovde će meštani moći bez većih problema da stignu do asfalta.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 7 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 4071
Povezane teme

kireška ulica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.