• Pregleda: 2679

Program "Skladišta" za mesec jun

Na pres konferenciji, održanoj u utorak, 5. juna 2012. godine, u Omladinskom klubu „Skladište“ najavljen je mesečni program za jun Fondacije „Danilo Kiš“, koji će se održavati u ovom prostoru namenjenom mladima.
Program "Skladišta" za mesec jun

Program je najavio direktor Fondacije mr Branislav Filipović, koji je ovom prilikom naznačio kako je junski program, ujedno prvi zaokruženi mesečni program u Omladinskom klubu „Skladište“, svojevrsni eksperimentalni kulturni program, na osnovu čije recepcije će se koncipirati dalji mesečni programi Fondacije koji intenzivno počinju od septembra 2012. godine.

U kreiranju junskog programa, istakao je Filipović, aktivno učešće su uzeli i članovi Volonterskog kultur kluba Fondacije „Danilo Kiš“, koji već drugu godinu zaredom zajedno osmišljavaju i realizuju svoje ideje u okviru ove ustanove. Svakodnevni umetnički programi, planirani da počnu od septembra ove godine, biće kreirani na osnovu kulturnih potreba mladih na teritoriji Grada Subotice, a ponude od strane autora,  kulturnih radnika i omladinskih organizacija već pristižu na novu adresu i nalaze svoje mesto u aktuelnim i budućim programima Fondacije „Danilo Kiš“.

Ovom prilikom direktor Fondacije je pozvao sve mlade da se svojim idejama i predlozima priključe radu Omladinskog kluba i uputio poziv svim studentima umetničkih akademija da se prijave na Konkurs "Top 5" čime konkurišu zagodišnju stipendiju koju će za pet studenata obezbediti Fondacija "Danilo Kiš".

povezane teme

2
sve najbolje Odgovori
Ovo je za svaku pohvalu! Samo napred u razbijanju monotonije i učmalosti u ovom gradu! Podržavam svakoga ko želi i ko se trudi da nešto promeni i time pokaže da stvari ipak mogu da budu drugačije...

Iskreno vam želim sve najbolje u daljem radu i da istrajete u svojim namerama!
ae Odgovori
NEPROPUSTITI: 29 june ... vattican puunk ballet !!! brat i sestra sviraju veselo i urbano kosmopolitski pop rock i pretvaraju nasu zombiland palanku na sat vremena u neki pariz, london, njujork, budimpestu... you name it.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.