Komentara: 22
Pregleda: 21119

Proglašene najlepše bašte i balkoni Subotice

21.06.2013. u 15:30h
Izvor: RTV City
Današnjom dodelom nagrada i zahvalnica, u gradskom press centru završen je jednomesečni konkurs Javno-komunalnog preduzeća Čistoća i zelenilo „Najlepša bašta i balkon Subotice“. Nagrađeno je desetak naših sugrađana, a dodeljene su i specijalne nagrade.
Proglašene najlepše bašte i balkoni Subotice

Konkurs za najlepšu baštu i balkon trajao je od 10. maja do 10. juna, i ovo je četvrta godina zaredom da JKP Čistoća i zelenilo raspisuje ovo takmičenje, na koje se ove godine prijavio 51 učesnik. Tročlana komisija na čelu sa Helenom Sagmajster pregledala je pristigle fotografije i ocenila ih prema kriterijumima.

Nagrade su deljene u tri kategorije; najlepše uređena zelena površina oko pojedinačnog stambenog objekta, kuća , odnosno bašta, najlepše uređena zelena površina oko kolektivnog stambenog objekta - zgrada, i najlepši balkon i terasa.

Za najlepšu zgradu proglašen je stambeni kompleks u ulici Dušana Petrovića 8, najlepši balkon nalazi se na adresi Trg Žrtava Fašizma 8 vlasnice Jurić Julije, dok je specijalna nagrada za originalnu baštu dodeljena dr Hajdler Snežani.

Parežanin Marta iz Nikšićke ulice br. 32 prema oceni  komisije osvojila je nagradu za najlepšu subotičku baštu. Marta kaže da je ovo prvi put da se prijavila na konkurs, jer do sada nije čula za njega. Baštu gaji više od 25 godina i neguje između 200 i 300 vrsta biljaka. U bašti svakodnevno provodi tri sata.

Pobednici su dobili i novčane nagrade u iznosu od 2.000, 3.000, 4.000 i 5.000 dinara, a svi učesnici konkursa će sredinom septembra ići na jednodnevnu stručnu hortikulturnu ekskurziju, na poznati sajam hortikulture Hungarohortus u Budimpešti.

Proglašene najlepše bašte i balkoni Subotice

Izvor: RTV City

Dodela priznanja i nagrada za "Najlepši balkon i baštu"

Dodela priznanja i nagrada za "Najlepši balkon i baštu" Dodela priznanja i nagrada za "Najlepši balkon i baštu" Dodela priznanja i nagrada za "Najlepši balkon i baštu" Dodela priznanja i nagrada za "Najlepši balkon i baštu" Dodela priznanja i nagrada za "Najlepši balkon i baštu" Dodela priznanja i nagrada za "Najlepši balkon i baštu" Dodela priznanja i nagrada za "Najlepši balkon i baštu" Dodela priznanja i nagrada za "Najlepši balkon i baštu"
Pogledaj ostale fotografije

Nagrađeni na konkursu "Najlepša bašta i balkon 2013"

Nagrađeni na konkursu "Najlepša bašta i balkon 2013" Nagrađeni na konkursu "Najlepša bašta i balkon 2013" Nagrađeni na konkursu "Najlepša bašta i balkon 2013" Nagrađeni na konkursu "Najlepša bašta i balkon 2013" Nagrađeni na konkursu "Najlepša bašta i balkon 2013" Nagrađeni na konkursu "Najlepša bašta i balkon 2013" Nagrađeni na konkursu "Najlepša bašta i balkon 2013" Nagrađeni na konkursu "Najlepša bašta i balkon 2013"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 10 meseci
Komentara: 22
Pregleda: 21119

Povezana vest

Povezane teme

jkp čistoća i zelenilo

najlepša bašta

najlepši balkon

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.