Komentara: 65
Pregleda: 13341

Produžen rok za akva park do 31. jula

02.06.2023. u 14:44h
Izvor: Subotica.com
Svi radovi na akva parku, kao i probni rad treba da budu okončani do 31. jula, najavio je Ištvan Pastor, predsednik Skupštine preduzeća "Park Palić" i dodao da će naredne nedelje biti formirana komisija za raspisivanje konkursa i izbor operatera koji će upravljati ovim kompleksom.
Produžen rok za akva park do 31. jula

Za nešto manje od dva meseca treba da budu okončani svi radovi,  urađen tehnički prijem kompleksa, kao i probni rad.

- U naredne dve do tri nedelje biće završeni svi ugovoreni radovi, paralelno sa tim već sada ide tehnički prijem kompleksa, a čim ovi radovi budu završeni akva park će biti pušten u probni rad. Sve ovo treba da bude završeno do 31. jula ove godine - kazao je Ištvan Pastor.

Produžen rok za akva park do 31. julaNaredne nedelje biće formirana komisija za izbor partnera koji će upravljati ovim kompleksom najduže 15 godina, a Pastor ističe da je ovo ključna stvar u funkcionisanju akva parka.

- Namera nam je da što pre pronađemo operatera kako bi već u fazi probnog rada on mogao da se uključi u upoznavanje čitavog postrojenja i kako bi do kraja jula i sam operator bio u stanju da upravlja kompletnim objektom i da on bude stavljen u funkciju posetilaca - pojasnio je Pastor - Treba da se obezbedi da to bude besprekorno i čisto, onako kako dolikuje i to će biti osnovna namera u odabiru partnera za sam posao.

Produžen rok za akva park do 31. julaBudući zakupac upravljaće kompleksom koji se prostire na gotovo 4.300 kvadrata, a početna (najniža) cena mesečnog zakupa iznosiće skoro 276 hiljada dinara.

Onaj kome bude poveren posao imaće značajne troškove, jer treba da obezbedi osoblje, sva sredstva koja garantuju bezbednost i higijenu, potom treba da uloži u opremanje kompleksa ležaljkama i ugostiteljskim objektima - poručio je sagovornik.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 10 meseci i 3 nedelje
Komentara: 65
Pregleda: 13341
Povezane teme

Park Palić

ištvan pastor

akva park

palić akva park

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.