Komentara: 0
Pregleda: 3884

Prodaja ulaznica za Trenchtown festival

16.03.2012. u 12:40h
Prodaja ulaznica za Trenchtown festival
Danas (16. mart) počinje online prodaja ulaznica za 12. regionalni muzički festival Trenchtown koji će se održati od 30. aprila do 2. maja u Etno kampu nedaleko od Palića.

Ulaznice se mogu kupiti preko sajta Gigstix (www.gigstix.com) po ceni od 820 dinara za pojedinačne (jednodnevne) ulaznice i 1.980 dinara za komplet karata zasve dane Festivala.

Princip kupovine karata je sledeći:
nakon logovanja na sajt, kupac bira tip karte (pojedinačna ili komplet) i broj karata koliko želi da kupi, zatim popunjava lične podatke i nakon što potvrdi kupovinu na mejl, dobija uplatnicu sa svim podacima o kupovini. Nakon što kupac uplati novac, stići će mu mejl vaučer sa ličnim podacima i serijskim brojem. Ulaznice se uz  posedovanje vaučera podižu na samom ulazu u festivalski prostor od 30. aprila. Kupci kompleta karata pomoću serijskog broja na vaučeru moći će da rezervišu besplatan boravak u kampu. Sami vaučeri su personalizovani i pri zameni kupac je dužan da se identifikuje ličnim dokumentom. Zamena je moguća samo od strane kupca lično. Fizička prodaja ulaznica počinje 2. aprila, a uskoro će biti poznata i prodajna mesta.

U okviru festivalskog prostora, koji je kompletno ograđen, nalazi se kamp čiji se kapacitet zbog velikog interesovanja svake godine povećava. Svi koji kupe komplet ulaznica imaju besplatan smeštaj u kampu. Zbog bolje organizacije i komfornijeg smeštaja, svaki  kamper pojedinačno treba unapred da rezerviše svoj boravak u okviru kampa. Smeštaj u kampu se rezerviše tako što se popuni kratak online formular na sajtu Festivala – www.trenchtown.org, i već možete početi sa pakovanjem i odbrojavanjem do početka Trenchtowna. Trenchtown Festival 30.04. - 02.05.2012. Etno kamp Palić

Trenchtown Festival

Broj šatorskih mesta je ograničen, a interesovanje veće nego prošle godine, zato požurite sa svojom rezervacijom. Do sada su učešće na Trenchtown festivalu potvrdili: Jinx, Eva Braun i bugarski reggae sastav Roots Rocket. Uskoro možete očekivati više informacija o ostalim izvođačima.

Sajt Trenchtown festivala – www.trenchtown.org

Festival organizuje Fondacija Danilo Kiš iz Subotice .

Postavljeno pre 12 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 3884
Povezane teme

Trenchtown festival

Trenchtown Subotica

Trenchtown Palić

Fondacija Danilo Kiš

trenchtown ulaznice

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.