Komentara: 25
Pregleda: 8179

Prodaja ulaznica za fudbalsku utakmicu Spartak - Crvena zvezda od utorka

31.03.2014. u 17:11h
Izvor: Subotica.com
Fudbalski klub "Spartak" saopštio je danas da su određene cene ulaznica za predstojeći meč 22. kola JSL u kojem Spartak dočekuje Crvenu zvezdu. Utakmica se igra u subotu od 15:30h uz TV prenos.
Prodaja ulaznica za fudbalsku utakmicu Spartak - Crvena zvezda od utorka

Za meč 22. kola Jelen super lige već sada vlada veliko interesovanje, iako se igra tek za 5 dana, pa su u klubu odlučili da što pre puste u prodaju ulaznice za ovaj meč kako bi se sprečila gužva, ali i da bi omogućilo da svi koji žele blagovremeno dođu do ulaznica.

Cene karata reću se u rasponu od 350 din da zapadnu tribinu, 300 za istočni deo stadiona, dok će na tribini za gostujuće navijače (jug) cena ulaznice biti 300 dinara. Prodaja ulaznica za severnu tribinu, koja tradicionalno na Gradskom stadionu pripada navijačkoj grupi koja prati Spartak, neće biti.

Prodaja ulaznica će se vršiti u prostorijama kluba u zgradi Jadran (Park Rajhl Ferenca 10) od sutra (utorak) pa sve do subote u vremenskom periodu od  8 do 20 časova, dok će na dan utakmice (subota) karte biti u prodaji od 13:30h, kada se i otvaraju kapije Gradskog stadiona.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 10 godina i 2 nedelje
Komentara: 25
Pregleda: 8179

Povezane vesti

Povezane teme

fudbalski klub spartak

jelen super liga

fudbalski klub crvena zvezda

gradski stadion

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.