Komentara: 0
Pregleda: 3581

Sportska dešavanja za vikend

05.04.2014. u 10:18h
Izvor: Subotica.com
Ovog vikenda subotička publika gledaće muški fudbal u više rangova takmičenja, zatim mušku i žensku košarku, stoni tenis i rvanje. Bogat sportski vikend počinje FK "Spartak" koji dočekuje beogradsku Crvenu zvezdu. Važne mečeve igraće i košarkaši i košarkašice, a u Hali sportova održava se i Prvenstvo Vojvodine u rvanju.
Sportska dešavanja za vikend

Fudbal: Spartak dočekuje Crvenu zvezdu (subota, 15,30h, Gradski stadion)

U 22. kolu Superlige fudbaleri Spartaka danas na Gradskom stadionu dočekuju lidera prvenstva Crvenu zvezdu. Utakmica počinje u 15,30h, a direktan prenos je na TV Arena sport 1. Kapije stadiona otvaraju se u 13,30h. Susret Spartaka i Crvene zvezde proglašen je utakmicom povećanog rizika. Policija će događaj snimati kamerama i svako izazivanje nereda biće sankcionisano. Cene ulaznica možete da pogledate u povezanoj vesti.

Fudbal: Utakmice 14. kola Gradske lige (subota, 16,30h)

U okviru 14. kola Gradske fudbalske lige danas od 16:30h se sastaju: Đurđin - Bratstvo, Lokomotiva - Solid, Elektrovojvodina - Bikovo, Radnički 1905 - Žednik, Dušan silni - Zrinjski 1932 i Udarnik Višnjevac - Hajduk.

Fudbal: Utakmice 19. kola Područne fudbalske lige Subotica  (subota / nedelja, 16,30h)

U okviru 19. kola Područne fudbalske lige danas i sutra od 16:30h se sastaju,  u subotu: Jadran - Čoka, a zatim ostali susreti koji se igraju u nedelju: Tavankut - Vinogradar, Bajša - Olimpija (G), Panonija IM Topola - Preporod, Čantavir - AFK, Proleter - Njegoš, Bačka - Krivaja i Olimpija (TS) - Subotica

Košarka (Ž): Spartak dočekuje Partizan (subota, 17,30h, Hala sportova)

Košarkašice Spartaka u nastavku Prve savezne lige dočekuju ekipu beogradskog Partizana. Igračice Spartaka žele da pred svojim navijačima odigraju jedan dobar meč, ali i da pokušaju da iznenade ekipu iz gornjeg dela ekipe. Utakmica igra se danas u Hali sportova od 17,30h. Ulaz je besplatan.

Košarka (M): Spartak dočekuje Jagodinu (subota, 19,30h, Hala sportova)

Košarkaši Spartaka večeras od 19,30h u Hali sportova igraju derbi utakmicu Druge lige Srbije sa liderom, ekipom Jagodine. Biće ovo duel dve ekipe koje se bore za plasman i ulazak u viši rang takmičenja. Ulaz je besplatan.

Stoni tenis: Spartak dočekuje novosadsi Eđšeg (nedelja, 10h, Hala sportova)

U Drugoj ligi Srbije za stonotenisere, Spartak II u nedelju dočekuje novosadski Eđšeg, trenutno prvoplasirani tim na tabeli. Meč se igra u Stonoteniskoj sali u Hali sportova od 10 časova. Ulaz je besplatan.

Rvanje: Spartak domaćin Prvenstva Vojvodine za junior i starije pionire (subota, 10,30h, Hala sportova)

U nedelju, 6. aprila, održava se Prvenstvo Vojvodine za rvače juniore i starije pionire. Prvenstvo se održava u subotičkoj Hali sportova sa početkom od 10,30h. Ulaz je besplatan.

Fudbal: Palić dočekuje ČSK Pivaru (nedelja, 15,30h, SC "Janko Pejanović", Palić)

U okviru 19. kola Srpske lige, grupa "Vojvodina", fudbaleri Palića u nedelju od 15,30h na svom terenu dočekuju ekipu "ČSK Pivara" koja se trenutno nalazi među prve tri ekipe ove lige, dok je Palić trenutno 11. na tabeli. U prethodnom kolu Palić je igrao nerešeno (1:1) sa ekipom Radničkog iz Sremske Mitrovice, baš kao i ČSK Pivara koje igrala identično sa Jedinstvom iz Novog Bečeja, inače pretposlednjom ekipom u ligi.

Fudbal: Bačka 1901 gostuje u Bačkoj Palanci (nedelja, 15,30h)

U okviru 19. kola Srpske lige, grupa "Vojvodina", fudbaleri Bačke 1901 u nedelju od 15,30h gostuju u Bačkoj Palanci. Bačka 1901 trenutno zauzima 9. poziciju sa 7 pobeda, 7 poraza i 4 nerešena meča. U poslednjem kolu Bačka 1901 ubedljivo je pobedila ekipu Banata (4:0), dok je ekipa iz Bačke Palanke poražena od Dinama iz Pančeva minimalnim rezultatom 1:0.

ŽFK "Spartak" ima dvonedeljnu pauzu zbog reprezentativnih aktivnosti

Zbog reprezentativnih obaveza i po FIFA terminima u fudbalskom prvenstvu za dame sledi dvonedeljna pauza. Sledi drugi krug kvalifikacija za Evropsko prvenstvo za igračice do devetnaestgodina. Dve igračice Spartaka su u reprezentaciji Srbije Tijana Krstić i Oršolja Vajda.

Zbog reprezentativnih obaveza odsutne su i Željka Radanović i Milena Nikolić koje nastupalju za Crnu goru odnosno za BiH. Poslednje četrnaesto kolo prvenstva pre početka plej ofa i plej auta igra se 13. aprila. Igračice Spartaka na svom terenu igraće protiv ekipe Novog Bečeja.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 10 godina i 4 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 3581

Povezana vest

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.