Komentara: 6
Pregleda: 3821

Fudbaleri Spartaka testirali brzinu svog šuta

02.04.2014. u 11:21h
Izvor: FK "Spartak"
Prvotimci Spartaka juče su na Gradskom stadionu posle treninga imali prilike u okviru akcije "Jelen Super šut" da izmere brzinu svoga šuta. Najbrži udarac je imao golman Janošević, odmah iza njega bili su Nosković i Novaković.
Fudbaleri Spartaka testirali brzinu svog šuta

Pravo da se takmiče u „Jelen Super šutu" imaju svi licencirani igrači klubova Jelen Super Lige. Propozicije samog takmičenja su vrlo jednostavne - svaki igrač ima pravo na dva šuta, a kao rezultat se uzima najjači šut. Šutira se sa sedam metara udaljenosti od gola, a raspored šutera bira Klub.

U jučerašnjem takmičenju prvi je pokušao Džugurdić, a zatim su sledili ostali, među kojima su bili Milošević, Jondić, Nosković, Novaković, Farkaš, Vojvodić, Mezi, Lazić, Šarac, a na kraju golman Janošević. Svoj šut je oprobao i "penzionisani" defanzivac, današnji pomoćni trener Spartak Vidak Bratić, koji je i pored svojih godina pokazao da šutira jednako brzo kao i 10 godina mlađi Novaković.

Nakon što su se svi oprobali usledilo je proglašenja pobednika u ekipi Spartaka, a najbrži šut je imao Budimir Janošević, koji je loptu šutirao brzinom od 130 kilometara na sat. Drugo mesto je osvojio Aleksandar Nosković sa 120 km/h, dok je treći bio Slobodan Novaković sa 118 km/h.

Fudbaleri Spartaka testirali brzinu svog šuta

(foto: FK "Spartak" / Dejan Vuković)

Fudbalere Spartaka u subotu očekuje meč 22. kola Jelen super lige u kojem dočekuju Crvenu zvezdu. Ulaznice za taj meč prodaju se do subote u prostorijama Kluba, dok će se u subotu prodavati samo na stadionu. Više detalja u povezanoj vesti.

Izvor: FK "Spartak"
Postavljeno pre 10 godina i 3 nedelje
Komentara: 6
Pregleda: 3821

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

gradski stadion

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.