Komentara: 18
Pregleda: 7314
Foto

Privodi se kraju asfaltiranje dela Lošinjske ulice

30.03.2024. u 22:01h
Izvor: Subotica.com
Velika rekonstrukcija u najvećem delu Lošinjske ulice zbog potreba projekta izgradnje železničke infrastrukture odvija se u segmentima, a najbliža privođenju kraja je deonica od oko 250 metara koja povezuje ulice Đorđa Natoševića kroz novu obilaznicu sa Bajnatskom ulicom i Senćanskim putem na istočnom prilazu.
Privodi se kraju asfaltiranje dela Lošinjske ulice

Današnje radove koji smo obišli u ovom kraćem delu sada su u fazi nanošenja završnog sloja asfalta, nakon čega sledi označavanje kolovoza i postavljanje saobraćajne signalizacije.

Nezvanično saznajemo da bi ovaj deo u celosti trebao biti završen do utorka (2. april), čime će biti povezane ulice Đorđa Natoševića, Tuk Ugarnice sa pomenutom obilaznicom, što će omogućiti povratak veze severnog i južnog dela grada, pored podvožnjaka kod Nove opštine.

Privodi se kraju asfaltiranje dela Lošinjske ulicePrivodi se kraju asfaltiranje dela Lošinjske ulice

Do daljeg, zemljanim putem vozilima se može korisiti deo Lošinjske (~350m) otprilike od nove obilaznice do Lozničke ulice (levo prema podvožnjaku u izgradnji).

Izvor: Subotica.com
Radovi u Lošinjskoj ulici od Auto-moto saveza do Đorđa Natoševića Radovi u Lošinjskoj ulici od Auto-moto saveza do Đorđa Natoševića Radovi u Lošinjskoj ulici od Auto-moto saveza do Đorđa Natoševića Radovi u Lošinjskoj ulici od Auto-moto saveza do Đorđa Natoševića Radovi u Lošinjskoj ulici od Auto-moto saveza do Đorđa Natoševića Radovi u Lošinjskoj ulici od Auto-moto saveza do Đorđa Natoševića Radovi u Lošinjskoj ulici od Auto-moto saveza do Đorđa Natoševića Radovi u Lošinjskoj ulici od Auto-moto saveza do Đorđa Natoševića
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 mesec i 5 dana
Komentara: 18
Pregleda: 7314
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.