Komentara: 1
Pregleda: 3930

Pripreme košarkašica, košarkaša i odbojkašica

06.09.2012. u 15:36h
Izvor: RTV Yueco
Pripreme košarkašica, košarkaša i odbojkašica

Košarkašice Spartaka vredno rade i pripremaju se za početak nove sezone. Devojke Spartaka prošlogodišnju sezonu završile su u zoni ispadanja i po svemu sudeći ove sezone igraće Prvu B ligu.

Postoji šansa da se subotičanke nađu ponovo u prvoj A ligi ukoliko neka od ekipa odluči da se takmiči u rangu niže. Spartak su napustile tri igračice a iz mlađeg pogona priključene su četiri igračice koje će ukoliko Spartak budeo igrao u B ligi dobiti šansu da se afirmišu. Veliki problem predstavljaju i povrede ključnih igračica ali se njihov oporavak očekuje do početak sezone. Novo lice u ŽKK Spartak je i sada već bivša igračica Loznice Mirjana Marković.

Ambicije košarkaša ostale iste - plasman među najbolje!

Košarkaši Spartaka ušli su u treću nedelju priprema i počeli sa odigravanjem prijateljskih utakmica.U prvoj pripremnoj utakmici igrači Spartaka ugostili su ekipu Vrbasa.Za subotički tim i ove godine šansa će se dati mlađim igračima.Uprava kluba dala je punu podršku mladom perpektivnom treneru Mihajlu Mitiću da i ove sezone sa klupe vodi ekipu Spartaka.

Igrači su za godinu dana iskusniji ali i stariji tako da su i sami svesni šta ih očekuje.Uprava kluba obezbediće ekipi da odigra što više prijateljskih utakmica.Atmosfvera među igračima i ove godine je na visokom nivou tako da za dobar rezultat netreba brinuti.Još kada se doda i pozitivna saradnjana sa omladinskim košarkaškim klubom Spartak Subotica ne treba da brine za budućnost muške košarke.

Odbojkašice Spartaka vredno treniraju

Odbojkašice Spartaka punom parom se pripremaju za novu sezonu.Po rečima trenera Damira Petkovića ekipa naporno radi a sve u cilju da se ekipa što bolje pripremi za nove sportske izazove.

Pored redovnih treninga dosada je odigrano tri prijateljske utakmice.U odnosu na prošlu sezonu iz Spartaka je otišla Danica Radenković koja karijeru nastavlja u Italiji a dovedene su tri igračice jedna iz Radničkog i dve iz Vojvodine. Postoji mogućnost da se narednih dana priključi još jedna iskusna igračica.

Početak prvenstva ove godine za dame počinje početkom oktobra meseca tako da će biti dovoljno vremena da se ekipa što bolje uigra za naredni period.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 7 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 3930
Povezane teme

odbojkaški klub spartak

košarkaški klub spartak

ženski košarkaški klub spartak

žkk spartak

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.