• Pregleda: 2466

Priprema se 16. izdanje "Streetvolleyball" turnira

Priprema se 16. izdanje "Streetvolleyball" turnira

U toku su završne pripreme za održavanje 16. „Streetvolleyball turnira”, koji će se i ove godine održati u Subotici, u subotu i nedelju 21. i 22. maja.

– Nastavljamo u istom ritmu kao i do sada, pa će i ovo biti pravi festival odbojke. Planiramo da u dva turnirska dana na 26 mreža na centralnim trgovima oko Gradske kuće u Subotici, nastupe dečaci i devojčice od 8 do 15 godina, podeljenih u osam starosnih kategorija. Kao i ranije, očekujemo veći broj ekipe devojčica, koje će igrati u svih osam kategorija na 16 mini terena, dok će dečaci igrati u četiri kategorije na 10 terena. Sve ukupno, očekujemo oko 150 ekipa iz cele Srbije, verovatno će biti nešto gostiju i iz inostranstva, odnosno oko 1.200 takmičara iz 30-tak gradova – ističe Dragan Savić, organizator turnira.

Kako ističe Savić, od prvog turnira, održano 2000. godine, neke stvari se ne menjaju.

– I ovogodišnji turnir ima za cilj da doprinese razvoju odbojke, stvaranju uslova za aktivnije učešće mladih u vrhunskom sportu-odbojku, kao i uključivanju mlade populacije u sportske aktivnosti-odbojku, u slobodno vreme, kroz afirmaciju sportskog i takmičarskog duha.

Sve informacije se mogu dobiti na telefone 064/974-35-50 i na 061/124-39-351, odnosno na e-mail: .

Izvor: Subotičke novine

povezane teme

3
Belial Odgovori
Samo sto masnijom farbom obelezite centar grada ako moze da izdrzi do sledeceg proleca!
Svake godine isti idiotizam, umesto kredom ili nekom farbom na vodenoj bazi oni ofarbaju nekom sto se ne rastvara na kisi i ruze nam centar grada narednih godinu dana.
lk Odgovori
izmestite ovaj događaj na prozivku!
sloba958 Odgovori
Super, što masovnije to bolje
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.