Komentara: 0
Pregleda: 1834

"Princeza jednog keza"

25.05.2012. u 17:18h
Izvor: RTV Yueco
19. međunarodni festival pozorišta za decu završava se sutra. U Gradskoj bibilioteci na Dečjem odeljenju održana je promocija knjige: “Princeza najlepšeg keza”, Aleksandre Lukić. Večernje novosti su proglasile je najboljom dečjem knjigom, a nagrada je uručena na Festivalu Dani Gordane Brajević u Aleksincu.
"Princeza jednog keza"

Festival ove godine je mališanima ponudio različite programe. Održavane su promocije knjiga, ali ipak na decu su predstave ostavile najjači utisak.

Aleksandra Lukić iz Kruševca je promovisala knjigu “Princeza jednog keza”. Knjiga je pisana modernim jezikom, a na taj način su urađene i ilustracije.

Sutra na gradskom trgu u 10 časova mališanima će se predstaviti Putujuće pozorište “Čarapanija”, Klovnovi, dok će se u isto vreme na Otvorenom univerzitetu prikazivati film “Okeani”. Svečano zatvaranje Festivala biće održano sutra u 20 časova, kada će biti dodeljene i nagrade.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1834
Povezane teme

19. međunarodni festival pozorišta za decu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.